Teknoloji PS4 İçin Merakla Beklenen Twitch Uygulaması Bugün Yayımlandı!

PS4 İçin Merakla Beklenen Twitch Uygulaması Bugün Yayımlandı!

23.10.2015 - 09:42 | Son Güncellenme:

Oyuncular dünyasında epey popüler olan Twitch servisi, artık PS4 sahipleri tarafından da rahatça kullanılabiliyor.Gün geçtikçe daha fazla izleyici kazanan ve kullanım oranı artan Twitch, haliyle pek çok...

PS4 İçin Merakla Beklenen Twitch Uygulaması Bugün Yayımlandı

Oyuncular dünyasında epey popüler olan Twitch servisi, artık PS4 sahipleri tarafından da rahatça kullanılabiliyor. Detaylar haberimizde... Gün geçtikçe daha fazla izleyici kazanan ve kullanım oranı artan Twitch, haliyle pek çok mecra için de kullanıma sunulmuş durumda. Buna son olarak PS4 adına hazırlanan uygulamayı örnek gösterebiliriz.

Haberin Devamı

Zira resmi olarak geliştirilen PS4 Twitch uygulaması, an itibariyle mağazadan ücretsiz bir şekilde indirilebiliyor. Eylül ayından itibaren test sürecine giren ve bugüne kadar geçen süre zarfında denenen Twitch uygulaması, birçok önemli özellik ile birlikte PS4 kullanıcılarına sunuldu. PS4 oyunlarını canlı bir şekilde takip edebileceğiniz gibi aynı zamanda chat, arama, keşfetme ve bunlar gibi diğer fonksiyonları da kullanabilmeniz mümkün. Tek yapmanız gereken uygulamayı indirmek ve hesabınıza erişmek. Bu arada Twitch uygulamasının yakın zaman içerisinde PS3 ve PS Vita platformları için de yayımlanması bekleniyor. Ancak chat özelliğinin bu cihazlarda aktif olmayacağını şimdiden belirtelim. Yeni gelişmeler oldukça aktarmaya devam edeceğiz, gözünüz bizde olsun.