Teknoloji PS4'ün Gran Turismo Sport versiyonu geliyor

PS4'ün Gran Turismo Sport versiyonu geliyor

23.08.2017 - 10:41 | Son Güncellenme:

Sony, PlayStation 4’ün gümüş renkli ve sınırlı sayıda üretilecek Gran Turismo Sport paketini duyurdu. Teknik donanım olarka standart PS4’ten farksız olan yeni konsolun dışı ise Gran Turismo Sport’a özel bir tasarıma sahip.

PS4ün Gran Turismo Sport versiyonu geliyor

milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Sony, PS4'ün sınırlı sayıda üretilecek Gran Turismo Sport paketini duyurdu. Gümüş renkli gövdesi ve Gran Turismo logosuyla dikkat yeni konsolun kumandasında da konsolda olduğu gibi Gran Turismo logosu yer alıyor.

1 TB’lık depolama kapasitesine sahip yeni PS4, İngiltere, Avrupa ve Avustralya’da ekim ayında piyasaya çıkacak. Bu da Gran Turismo oyununun çıkış tarihine denk geliyor. Daha doğrusu, oyunun “Day 1” adlı en yeni versiyonu ile birlikte geliyor.

Konsolla birlikte 250 bin dolarlık oyun içi kredi, çıkartma paketleri, krom yarış kaskı ve 60 PS4 avatar resmi de sunuluyor. Ayrıca koyu siyah renkteki Gran Turismo konsolu da 1 TB ve 500 GB’lık versiyonlarıyla satışa sunulacak.

Yeni konsol, 18 Ekim tarihinden itibaren Birleşik Krallık, Avrupa, Avustralya ve Asya pazarlarında satışa sunulacak. ABD için ise çıkış tarihi belli değil.