Teknoloji PUBG Mobile geliştiricilerinden yeni mobil oyun geliyor!

PUBG Mobile geliştiricilerinden yeni mobil oyun geliyor!

07.04.2021 - 10:56 | Son Güncellenme:

Mobil oyunların popülerliğinin artış gösterdiği şu günlerde yepyeni bir duyuru yapıldı. PUBG Mobile geliştiricilerinin yeni oyunu olan Undawn, zombilere odaklanan bir oyun olarak karşımıza çıkıyor.

PUBG Mobile geliştiricilerinden yeni mobil oyun geliyor

Hayatta kalma oyunu olarak konumlandırılan oyun zombileri öldürdüğünüz ve onları alt etmeye çalıştığınız bir evrende geçiyor. Oyunların yayıncısı Gerena imzalı olan Free Fire, Call of Duty: Mobile ve PUBG Mobile gibi oyunlara ek olarak Undawn duyuruldu.

Haberin Devamı

UNDAWN YAKINDA GELİYOR

Oyunun geliştirici stüdyosu olan Quantum Studios oyunun test aşamasında olduğunu söyledi. Bu yıl kullanıcılarla buluşması beklenen oyun hakkında kısa bir video da paylaşıldı. Videoda oyunun mekanlarına kısa bir bakış atılabiliyor.

PUBG Mobile geliştiricilerinden yeni mobil oyun geliyor

Undawn, yüzlerce zombi oyunu arasından sıyrılması adına grafik tarafında oldukça önemli geliştirmelere sahip olacak. Çevrim içi ve oyun ile oynamak üzere iki farklı moda sahip olan oyunda oyuncuların temel amacı, zombiler tarafından istila edilmiş dünyada hayatta kalmak ve bir üs kurmak. Bunun için oyuncuların Undawn'ın açık dünyasını keşfetmeleri, kaynakları toplamaları ve görevleri de yapmaları gerekiyor.

Oyun aynı zamanda sadece mobil taraf için değil, PC tarafına da gelecek ve platformlar arası bir desteğin sağlanması bekleniyor.