Teknoloji Rainbow Six Siege Gecikecek!

Rainbow Six Siege Gecikecek!

19.08.2015 - 09:38 | Son Güncellenme:

Ubisoft'un geliştirmekte olduğu bir başka oyun olan Rainbow Six Siege'in ertelendiği resmi olarak açıklandı. Detaylar haberimizde... Oynanış videoları ile belirli bir kitleyi yakalamayı başaran Rainbow Six Siege, ne yazık ki...

Rainbow Six Siege Gecikecek

Ubisoft'un geliştirmekte olduğu bir başka oyun olan Rainbow Six Siege'in ertelendiği resmi olarak açıklandı. Detaylar haberimizde... Oynanış videoları ile belirli bir kitleyi yakalamayı başaran Rainbow Six Siege, ne yazık ki daha önce belirtilen tarihte satışa sunulmayacak. Ekim ayı içerisinde oynanabilir olması beklenen yapımın yaklaşık bir buçuk ay gecikeceği bildirildi. Konu adına yeni bir açıklama yapan Ubisoft, erteleme haberini resmi ağızdan verdi. Normalde 13 Ekim'de görücüye çıkması gereken Six Siege, 1 Aralık 2015 tarihinde raflarda olacak.

Haberin Devamı

Oyundaki iyileştirmelere odaklandıklarını belirten yapımcı firma, co-op için düzenlemeler yapılacağını ve çeşitli hataların giderilip oyun içi dengenin yerine oturtulacağını dile getirdi. Xbox One, PlayStation 4 ve PC platformları için hazırlanmakta olan Rainbow Six Siege, çoklu oyuncu modları ile ön plana çıkan bir yapım. Haliyle oyun içi dengenin ve silah kullanımının yerinde olması büyük önem arz ediyor. Ayrıca Watch Dogs'ta yaşanan olumsuzluklardan sonra bu tarz erteleme gelişmeleri açıkçası kulağa pek de kötü gelmemekte. Eğer oyun daha sorunsuz olacak ve sağlıklı bir şekilde çalışır duruma gelecekse bu erteleme kötü sayılmaz, ne dersiniz?