Teknoloji Razer Hypersense ile oyun oynarken tüm cihazlar birbirleriyle iletişimde olacak

Razer Hypersense ile oyun oynarken tüm cihazlar birbirleriyle iletişimde olacak

08.01.2019 - 16:48 | Son Güncellenme:

Razer, Razer Hypersense adında, oyun oynarken kullancığınız tüm cihazların birbirleri ile iletişimde olduğu ekosistemi tanıttı.

Razer Hypersense ile oyun oynarken tüm cihazlar birbirleriyle iletişimde olacak

Razer HyperSense, 360 derecelik dokunsal geribildirim ve oyuncuların sağ tarafında gerçekleşen patlamaları o açıdan hissetmelerini, arkadan yaklaşan düşmanları veya önden gelen saldırıları daha iyi algılayabilmelerini sağlayan geleneksel PC oyun kurulumundaki konumlarından yararlanır. Lofelt, SUBPAC ve diğerleri tarafından geliştirilen gelişmiş dokunsal teknolojilere sahiptir.

Haberin Devamı

Razer Hypersense ile oyun oynarken tüm cihazlar birbirleriyle iletişimde olacak

Razer Chroma gibi, Razer HyperSense de daha güçlü ve belirgin bir oyun atmosferi tecrübesini, oyun geliştiricilerinin belirli oyun olaylarına, ses sıralamarına ve oyun mekaniklerine entegre ettiği titreşim varyasyonlarını standart haptik sürücülerden daha geniş bir gamda üreterek gerçek hayata benzer bir tecrübe yaşatabilir.

Razer kurucu ortağı ve CEO'su Min-Liang Tan, "Nihayet oyun arenasını kullanırken, düşman ateşi veya bir canavarın sesini hissedebiliyor ve artık gördüğümüz her şeyi adam akıllı duyabiliyoruz. Oyun aygıtları arasında bağlı bir aydınlatma sisteminin gücünü gösterdiğimiz Razer Chroma'ya çok benzer şekilde, Razer HyperSense de, oyun atmosferini arttırmak için yüksek kalitede dokunsal motorlarla donatılmış oyun cihazlarını senkronize ediyor." dedi.