Teknoloji Razer'dan Xbox One için tasarlanmış kablosuz klavye-fare seti: Razer Turret

Razer'dan Xbox One için tasarlanmış kablosuz klavye-fare seti: Razer Turret

20.12.2018 - 13:33 | Son Güncellenme:

Razer, Xbox One için tasarlanmış kablosuz klavye/fare kombosu Razer Turret ile konsolda oyun oynamanın yeni bir yolunu tanıttı.

Razerdan Xbox One için tasarlanmış kablosuz klavye-fare seti: Razer Turret

Kanepede güvenilir oyun için tasarlanan Xbox One için Razer Turret, fare ve klavye için tek bir dongle ve tek bir şarjla 40 saate kadar pil ömrü ile hızlı ve kararlı bir 2,4 GHz kablosuz bağlantı sunuyor.

Xbox Dinamik Aydınlatma ve Razer Chroma teknolojisi ile, konsol oyuncuları artık klavye ve fare için 16,8 milyona varan renk seçenekleri ve aydınlatma efektleri ile en büyük aydınlatma ekosistemine erişebiliyor. Buna ek olarak, Razer, Xbox Dinamik Aydınlatma ve Razer Chroma desteğini oyuna dahil etmek için geliştiricilerle birlikte çalışarak “X-Morph-Defence”, “Vermintide 2” ve daha başka desteklenen oyunlarda etkileyici deneyimler sunuyor.

Klavye, Razer’in dayanıklılık ve güvenilirlik için 80 milyona varan tuş ömrü ile tasarlanan üstün kaliteli mekanik anahtarlara sahiptir. Özel bir Xbox tuşu da sorunsuz navigasyon için Xbox One kontrol panelini anında tanır.

Dahil olan fare, popüler Razer Mamba Kablosuz oyun faresinden modellenmiştir ve yüksek performanslı 5G gelişmiş optik sensör ile 50 milyona kadar tıklama dayanıklılığına sahip Razer mekanik fare anahtarlarına sahiptir.

Fare yüzeyi, klavyenin ana gövdesinin altına kolayca gizlenir ve kullanım için uzatılabilir, daha sonra şarj ve depolama için geri çekilebilir. Dahili ergonomik bilek desteği, ilave konfor için klavyenin tabanında uzanıyor.

Xbox One için Razer Turret, PC'ler (Windows 10) için de tam uyumlu hale getirerek oyuncuların PC'den konsola gel-git yapmalarını sağlıyor.

Haberin Devamı

Razer Turret, 2019'un ilk yarısında yurt dışında 250 dolardan satışa çıkacak.