Teknoloji Sağır ve dilsiz Uber şoförünün notu sosyal medya büyük ilgi gördü

Sağır ve dilsiz Uber şoförünün notu sosyal medya büyük ilgi gördü

23.04.2018 - 15:32 | Son Güncellenme:

Twitter, Londra merkezli Uber sürücüsü Onur'a aşık oldu. Uber sürücüsü Onur Kerey'in müşterileri için yazdığı not, bir model tarafından paylaşılınca sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Sağır ve dilsiz Uber şoförünün notu sosyal medya büyük ilgi gördü

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Uber mevzusu son dönemde ülke gündeminde epey hararetli bir şekilde tartışılsa da bu sefer ki haber sizi epey etkileyebilir. Londra'da Uber şoförü olan sağır ve dilsiz Onur Kerey'in, Uber yolcuları için yazdığı ufak not tüm dünyadan övgü topladı.

Onur, sağır ve dilsiz olduğu için müşterileri yazdığı notta kendisiyle nasıl iletişime geçebileceklerini belirtiyor. Yolcuların ona bir şey söylemeleri gerektiğinde araçtaki not defterine yazarak ona göstermesi istiyor. Ayrıca, yolcuların kendi müziklerini çalmalarına da razı olduğunu ve baslar güçlü olsa da sıkıntı olmayacağını ve bundan zevk duyacağını söylüyor.

Onur’un notunda şu yazıyor: "Merhaba ben Onur, Uber’ime hoşgeldiniz. Ben sağır-dilsizim, eğer bana bir şey söylemen gerekirse lütfen mesaj yolla veya durduğumuz zaman deftere yazıp bana göster. Kendi müziğini çalmak istersen AUX kablosunu kullanabilirsin, eğer yüksek bass’lı bir şeyler dinlerden ben de bundan keyif alırım. Bana katlandığın için teşekkürler, harika bir gün geçirmen dileğiyle."

Haberin Devamı

Doğal olarak, Onur hızla küçük bir Twitter ünlüsü haline geldi. O zamandan beri aldığı övgüleri paylaşmak için kendi kişisel hesabını kullanıyor. Bir dizi Twitter kullanıcısı, sağır sanatçı Nyle DiMarco da dahil olmak üzere Onur'un Uber'inde gezmek istediklerini söyledi.

Yazarlar