Teknoloji Samsung Account Nedir, Ne İşe Yarar? Samsung Account Nasıl Silinir?

Samsung Account Nedir, Ne İşe Yarar? Samsung Account Nasıl Silinir?

10.03.2021 - 12:46 | Son Güncellenme:

Samsung kullanıcıları tarafından, Samsung account merak edilmektedir. Somsung account, samsung cihazlara yüklenmesi gerekli olan bir bulut yazılımıdır. Iphone telefonlardaki ICloud hesabı gibi Samsung cihazlarda da Samsung account bulunur. Samsung Account nedir, ne işe yarar? Samsung Account nasıl silinir? İşte, tüm detaylar.

Samsung Account Nedir, Ne İşe Yarar Samsung Account Nasıl Silinir

 ICloud, kullanıcıların 5 GB'lık ücretsiz bir saklama alanı sunmaktadır. Ancak Samsung Account kullanıcılarına 15 GB'lık ücretsiz bir saklama alanı sunar. Samsung hesabını kurmanızın ardından günün her saati destek almanız mümkün olmaktadır. Sorunuz olması halinde buradan sorunuzu bildirebilir ve destek alabilirsiniz.

Haberin Devamı

 Samsung Account Nedir, Ne İşe Yarar?

 Samsung Account, Samsung'un akıllı telefon, televizyon, tablet gibi cihazlar için geliştirdiği bir platformdur. Samsung telefonunuz varsa Samsung account hesabı ile verilerinizi bir alanda saklayabilir ve dilerseniz yedekleme yapabilirsiniz. Bunun yanında veri güvenliğini de bu şekilde sağlamanız mümkündür. 

 Samsung'un sunmuş olduğu çeşitli hizmetlerden Samsung Account aracılığı ile kolaylıkla faydalanabilirsiniz. 

Samsung account sayesinde mobil cihazlar, televizyon ve web sitelerindeki hizmetlerin kurulumlarını kolay bir şekilde sağlayabilirsiniz.

Cihazınızın kaybolması halinde cihaz takibini kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Samsung Account ile hesapların senkronizasyonunu sağlayabilirsiniz. 

Haberin Devamı

Verilerinizi saklayabilir ve güvende olmasını sağlayabilirsiniz.

Tüm bu özellikleri sayesinde Samsung Account oldukça avantajlı bir uygulamadır. 

 Samsung Account Nasıl Silinir?

 Telefonunuzu artık kullanmayacaksanız ya da satacaksanız elden çıkarmadan önce Samsung account hesabınızı silmeniz güvenliğiniz açısından oldukça önemlidir. Samsung Account hesabını silmek için şu adımları uygulamanız gerekmektedir:

Öncelikler Ayarlar bölümünden Cloud ve hesaplar bölümüne gitmelisiniz. 

Samsung Account bölümünden: simgesine tıklayıp buradan hesabı kaldır bölümüne basın.

Kaldır butonuna tıklayarak sizden istenen bilgileri girip kaldırma işlemini onaylayarak Samsung account hesabınızı silebilirsiniz.

Samsung Account şifrenizi unutmanız halinde şifreyi sıfırla kısmına girmelisiniz. Burada size bir takım güvenlik soruları yöneltilecektir. Doğru cevaplamanız durumunda hesabınızı kurtarmanız mümkündür.