Teknoloji Samsung Galaxy Buds Pro için yeni renk seçeneği sızdırıldı

Samsung Galaxy Buds Pro için yeni renk seçeneği sızdırıldı

09.05.2021 - 10:23 | Son Güncellenme:

Samsung yeni kablosuz kulaklık modelini piyasaya sürdükten sonra yeni renklerinin gelip gelmeyeceği konuşulmuştu. Yeni ortaya çıkan bilgilere göre Samsung, bu kulaklık için yeni renk seçeneği daha getirecek gibi görünüyor.

Samsung Galaxy Buds Pro için yeni renk seçeneği sızdırıldı

Samsung'un Apple'ın AirPods'larına rakip olarak piyasaya sürdüğü Galaxy Buds Pro modeli yalnızca mor rengi ile karşımıza çıkmıştı. Kulaklığın piyasaya sürülmesinin ardından kısa bir süre geçmişken yeni bir yeşil renginin geleceği söyleniyor. 

Haberin Devamı

SAMSUNG GALAXY BUDS PRO İÇİN YENİ RENK SEÇENEĞİ

Gürültü engelleyici özelliği de bulunan Samsung Galaxy Buds Pro için yeni renklerin geleceği aktarılıyor. Resmi olarak onaylanmayan ancak güvenilir kaynaklara dayandırılan bu bilginin ilerleyen günlerde doğru olup olmadığını da öğreneceğiz. 

Samsung Galaxy Buds Pro için yeni renk seçeneği sızdırıldı

Kulaklığın özellikleri arasında iki yönlü hoparlör, 3 adet mikrofon( 2 dış+ 1 iç mikrofon), aktif gürültü engelleme, ortam sesi 20 desibele kadar yükseltilebilir dört ayrı seviyeye ek olarak şarj tarafında da aktif gürültü engelleme ile 5 saat şarj kutusuyla ekstra 13 saat, aktif gürültü engelleme ve Bixby kapalı modda 8 saat ve şarj kutusuyla artı 28 saate kadar kullanım sunuyor.