Teknoloji Samsung Galaxy S9'un kamerası Galaxy S8 ile karşılaştırıldı

Samsung Galaxy S9'un kamerası Galaxy S8 ile karşılaştırıldı

14.02.2018 - 17:13 | Son Güncellenme:

Mobil Dünya Kongresi (MWC) 2018’de tanıtılacak Samsung Galaxy S9 ve S9+ hakkında sürekli sızıntılar geliyor. Çinli bir Twitter kullanıcısı paylaştığı tweet'te Galaxy S9 ile Galaxy S8 kamerasıyla çekilmiş kareleri karşılaştırdı.

Samsung Galaxy S9un kamerası Galaxy S8 ile karşılaştırıldı

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Yaklaşan Samsung Galaxy S9'un hızlı olacağından hiç şüphemiz yok. Yeni gelen bir bilgiye göre Galaxy S9'un 2018'de Qualcomm'un Snapdragon 845 yonga setini kullanan ilk telefonlarından biri olması bekleniyor. Galaxy S9 ile ilgili her geçen gün farklı bir sızıntı geliyor. Çinli bir Twitter kullanıcısı paylaştığı tweet'te Galaxy S9 ile Galaxy S8 kamerasıyla çekilmiş kareleri karşılaştırdı.

Atılan tweet'te soldaki karenin Galaxy S8'e sağdakinin ise Galaxy S9 ile çekildiği iddia ediliyor. Her şeyden önce, EXIF ??fotoğrafların kontrol edilmesi ve gerçekten "reklamı yapılan" telefonlarla çekilmiş olup olmadığına bakmanın bir yolu yok. Sızıntının meşru olup olmadığına dair hiçbir şey söylenmediği için, arzulanan düşünce bir yana, bunları olduğu gibi kabul etmek gerekiyor.

Haberin Devamı

Fotoğraflar yakınlaştırılmış ya da kırpılmış haldeler. Ancak sağdaki görsel gerçekten Galaxy S9 ile çekildiyse Samsung’un vaat ettiği üst düzey kamera performansı Galaxy S9 ile gerçek olabilir.

Samsung, Galaxy S9 ve Galaxy S9+'ı 25 Şubat’ta Barcelona’da tanıtacak. Biz de yerinden sizlere cihazları aktaracağız.