Teknoloji Samsung yeni Galaxy Unpacked 2021 etkinliğini duyurdu

Samsung yeni Galaxy Unpacked 2021 etkinliğini duyurdu

14.04.2021 - 10:33 | Son Güncellenme:

Samsung Galaxy Unpacked etkinliği kapsamında S21 serisini tanıtmıştı. Bu telefon ailesi ile dikkatleri üzerine çeken Samsung, yeni etkinliği için de tarih verdi. Yeni Galaxy cihazlarını görücüye çıkartacak olan şirket, etkinliği çevrim içi olarak gerçekleştirecek.

Samsung yeni Galaxy Unpacked 2021 etkinliğini duyurdu

Samsung'un en dikkat çeken etkinliklerinden biri olan Unpacked, yeni cihazların da tanıtılmasıyla iyice merak uyandırıyor. Bu yılın başlarından düzenlenen etkinlikte Galaxy S21 ailesini tanıtan şirket, yeni etkinliğini ' The Most Powerful Galaxy is Coming' olarak duyurdu. Yani söylenenin Türkçesi ' en güçlü Galaxy geliyor' oluyor. 

Haberin Devamı

Samsung Galaxy Unpacked etkinliğinde neler tanıtılacak?

Samsung'un Unpacked'ı 28 Nisan 2021 tarihinde gerçekleşecek ve Türkiye saati ile 17.00'de bu etkinlik başlayacak. Şirket konu hakkında YouTube üzerinden bir fragman da yayımladı. 

Samsung yeni Galaxy Unpacked 2021 etkinliğini duyurdu

Samsung'un bu etkinlikte katlanabilir akıllı telefon modeli olan Galaxy Z Fold 3 modelini karşımıza çıkartabilir. Bunun akabinde yine beklentiler arasında Galaxy imzası taşıyan dizüstü bilgisayar serisini tanıtacak olması var. Öte yandan Galaxy Book Pro ve Pro360 modelleri bizleri karşılayacak. Bambaşka olacağı belirtilen bu cihazların, grafik işleme birimi ve işlemci tarafında iddialı olması bekleniyor.