Teknoloji Şarj cihazı ile gezmeyi bırakın!

Şarj cihazı ile gezmeyi bırakın!

25.09.2013 - 12:17 | Son Güncellenme:

“Şu cafe’de biraz oturabilir miyiz?, telefonumun şarjını doldurmam gerek” , “Çok güzel fotoğraflar çektim, ama şarjım bittiği için paylaşamıyorum” Bu cümleler size tanıdık geliyor mu?

Şarj cihazı ile gezmeyi bırakın

Sevda Serbest

Haberin Devamı

Cevabınız evet ise yazının devamını okumaya başladınız bile demektir.

Akıllı telefonlar harika. Böylece dünyanın neresinde olursak olalım, sevdiklerimizle kolaylıkla haberleşebiliyor ve dilediğimiz an paylaşmak istediklerimizi tüm dünya ile paylaşabiliyoruz. Ancak şarj sorunu tüm akıllı telefon ve tablet sahiplerini çileden çıkaran bir problem. Elinde şarj cihazıyla priz arayanlar, “şarj aletiniz var mı? biraz kullanabilir miyim” ler…, şarjı bittiği için moral bozukluğu ile evine dönenler…

Bu şikâyetlerin hepsine ve daha fazlasına ben de sahiptim. Sürekli şarjımın biteceği endişesiyle akıllı telefonumun tüm uygulamalarını devre dışı bırakıp onu akıllı bir telefondan uzaklaştırıyordum. Çıktığım gezilerde yarım kalan videolar, fotoğraflar ve konuşmalarla boğuşuyordum ki Ttec EasyCharge Smart ile tanıştım.

Haberin Devamı

Tanışır tanışmaz gittiğim bir gezide kendisini hayatıma kattığı konfor sebebiyle alkışladım. Doğanın kalbinde priz aramak yerine, gözlemlediğim her güzelliği kaydediyor ve paylaşıyordum. Akıllı telefonların cihaz kullanım süresinin tam 4 katı uzamasına yardımcı olan Ttec EasyCharge çok da kolay kullanılıyor. Şık görünü mü ve küçük çantalara bile sığabilen boyutu ile oldukça pratik.. Güvenli şarj için devre koruması bulunan Ttec EasyCharge Smart, dahili mikro USB ve USB kabloları bulunuyor.Böylece ek kabloya da ihtiyacınız kalmıyor. 2A çıkış ile hızlı şarja imkan tanıyan ürün, tüm akıllı telefonlar, tabletler ve diğer dijital cihazlar için de uygun. Ayrıca sallayınca görebildiğimiz LED pil özelliği de Ttec EasyCharge Smart’ile kontrol kolaylığı sağlıyor.