TeknolojiSnapchat’in Yeni Özelliği Çok Eğlenceli

Snapchat’in Yeni Özelliği Çok Eğlenceli

14.04.2016 - 16:23 | Son Güncellenme:

Snapchat uygulamasına gelen özelliklerle birlikte kullanımı giderek keyifli hale geliyor. Yeni özellikte emojiler ile neler yapılabildiğine bakalım.

Snapchat’in Yeni Özelliği Çok Eğlenceli

Sabit ve standart boyutlardaki emojilerin kullanımı artık eskide kaldı. Snapchat uygulamasına yeni gelen özellik ile birlikte kullanıcılar artık videolarına hareket edebilen ve boyutu değişebilen emojiler ekleyebilecekler. Video içerisinde emojiyi yerleştirdiğiniz objenin hareketlerine göre emoji bu objeyi takip edebiliyor ve eş zamanla olarak boyut değiştirebiliyor.

Haberin Devamı

Android için bu güncelleme kullanılabilir durumda ancak iOS için birkaç hafta içinde gelmesi bekleniyor. Emojileri eklerken sticker butonunu kullandığınızdan emin olun.

Aynı zamanda güncelleme ile birlikte artık kullanıcılar video aramalarında görüşmeyi sürdürebilmek için parmaklarını ekran üzerinde tutmak zorunda değiller. Sohbet esnasında görüntü ve video gönderimi yapmak da mümkün. Cevaplanmayan çağrılarda ise karşınızdaki kişiye video mesaj bırakabiliyorsunuz.

Hikayeler bölümü de güncelleme ile değişti. Artık bu bölümü elle genişletmek zorunda değilsiniz. Uygulama bunu siz tamamlayana kadar otomatik olarak gerçekleştiriyor.

Yenilikleri kendiniz gözlemlemek için güncellemenizi yapmayı unutmayın.

Vine’dan Büyük Yenilik