Sosyalmedya Snapchat kısa süre sonra bilgisayarlarda da kullanılabilecek

Snapchat kısa süre sonra bilgisayarlarda da kullanılabilecek

09.10.2017 - 09:30 | Son Güncellenme:

Snapchat, kısa süre sonra bilgisayarlarda da kullanılabilecek. Snapchat’in bilgisayar sürümü Chrome OS işletim sistemi için geliştirildiğinden, yalnızca Google’ın işletim sistemini kullanan Chromebook’larda kullanılabilecek.

Snapchat kısa süre sonra bilgisayarlarda da kullanılabilecek

milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Snapchat uygulaması, mobil platformların ardından şimdi de bilgisayar ortamına geliyor. Sosyal medya uygulaması, ilk olarak Google'ın tanıttığı Pixelbook modelinde yer alacak. ChromeOS işletim sistemli Pixelbook'un ardından bu uygulamanın diğer işletim sistemleri için de geleceğine kesin gözüyle bakılıyor.

Snap'in yeni hamlesinin haberini ise Google'ın donanım yöneticilerinden Matt Vokoun verdi. Snap'in Google ile işbirliği yaptığını ve Snapchat'in masaüstü uygulamasının ilk defa Pixelbook ile beraber yayınlanacağını vurgulayan Matt Vokoun, uygulamanın masa üstünde nasıl çalışacağına ve hangi yeteneklere sahip olacağına dair bilgi vermedi.

Snapchat uygulamasının büyük bir ekrana sahip Pixelbook’ta hangi mantıkta çalışacağı henüz belli değil. Bunu öğrenmek için Pixelbook’ların 31 Ekim’deki çıkış tarihini beklemek gerekiyor.

Haberin Devamı

Windows ortamındaki Instagram uygulamasının hikaye takibi ve mesajlaşma gibi özelliklere sahip olduğunu göz önünde bulundurursak, bu yazılımında benzer özelliklerde olması bekleniyor.