Oyun Dunyasi Sony’den Karanlık ve Gotik Bir Oyun, Bloodborne Geliyor

Sony’den Karanlık ve Gotik Bir Oyun, Bloodborne Geliyor

13.08.2014 - 23:49 | Son Güncellenme:

Gamescom’da PlayStation 4’e özel duyurulan oyunlardan biri de kanlı ve bol yaratıklı Bloodborne oldu.

Sony’den Karanlık ve Gotik Bir Oyun, Bloodborne Geliyor

From Software ve Japan Studio’nun PS4 oyun serileri devam ediyor. Bu sefer de 19. yüzyıl gotik temalı fantastik aksiyon ve macera oyunu Bloodborne’u tanıttılar. Ayrıca oyuncular ilk kez oyunu deneme fırsatı da buldular. Karanlık bir şehir, ay ışığı, gaz lambaları, gölgeler ve gölgelerde saklananlar; nasıl, hoşunuza gitti mi?

Bu türden zor ve hızlı oynanışa sahip oyunları seviyorsanız, Bloodborne tam size göre olabilir. Gerçi işler kadim Yharnam şehrinde de bitmiyor, oyun sizi şehrin duvarlarının ötesine, daha bütük tehlikelere ve düşmanlara götürecek. Keşif, gerilim ve karakter geliştirme ele yürüyor Bloodborne’da.

Oyun biraz daha günümüze yakın bir zamanda geçince, kullandığımız silahlar da kılıç kalkandan tüfeklere, tabancalara ve ilginç bıçaklara doğru evriliyor. Eğer Dark Souls’u sevdiyseniz, bu oyunu da sevmeniz olası, çünkü bildiğiniz gibi Bloodborne’un yapımcısı Dark Souls’un da yaratıcısı. Zorluk seviyesinin de benzer olacağını tahmin ediyoruz. Oyun 2015’de PlayStation 4 için piyasada olacak.