Teknoloji Sony, Marshmallow Betası İçin 10.000 Xperia Sahibi İle Anlaşacak

Sony, Marshmallow Betası İçin 10.000 Xperia Sahibi İle Anlaşacak

08.10.2015 - 10:42 | Son Güncellenme:

Android 6.0 Marshmallow sürümü için kolları sıvayan Sony, 10.000 Xperia kullanıcısını deneme sürecine davet ediyor. Geçtiğimiz günlerde Nexus cihazları için Android 6'nın yayımlandığına şahit olmuştuk. Belli başlı firmalar...

Sony, Marshmallow Betası İçin 10.000 Xperia Sahibi İle Anlaşacak

Android 6.0 Marshmallow sürümü için kolları sıvayan Sony, 10.000 Xperia kullanıcısını deneme sürecine davet ediyor. İşte detaylar... Geçtiğimiz günlerde Nexus cihazları için Android 6'nın yayımlandığına şahit olmuştuk. Belli başlı firmalar da çalışmalarına hız vermiş durumda. Kendi kullanıcı ara yüzleri adına çalışmalarına devam firmalardan Sony ise güncellemeyi yayımlamadan önce bir beta sürecine imza atacak. Geniş çaplı katılımın gerçekleşmesi beklenen betaya tam 10.000 Xperia sahibi davetli.

Haberin Devamı

Beta dönemi boyunca güncellemeleri herkesten önce alacak olan Xperia sahipleri, yapı sürümlerini denetleyerek olası sorunları Sony'e bildirecekler. Böylelikle güncellemelerin herkese açık bir biçimde yayımlanmadan önce sorunsuz hale getirilmesi ve hatasız bir şekilde kullanıcılara ulaşması sağlanacak. Şimdilik elimizde olan bilgilere göre İsveç, Danimarka, Norveç, Finlandiya, İzlanda, Estonya, Litvanya, Letonya, Birleşik Krallık, İrlanda ve Almanya bölgelerinde yaşayan Xperia Z3 ve Xperia Z3 Compact sahipleri test süreci için başvuru yapabilirler. İlerleyen günlerde konu hakkında daha fazla detayın paylaşılması bekleniyor. Eğer yeni bir gelişme yaşanırsa aktarmış olacağız, takipte kalın.

Yazarlar