Teknoloji Sony Xperia X Performans Fiyatı ile Cep Yakacak!

Sony Xperia X Performans Fiyatı ile Cep Yakacak!

04.05.2016 - 14:20 | Son Güncellenme:

Sony’nin Mobil Dünya Kongresi’nde tanıttığı yeni nesil telefonu Xperia X Performans Fiyatı ile adından sıkça söz ettirecek gibi görünüyor!

Sony Xperia X Performans Fiyatı ile Cep Yakacak

Sony‘nin geçtiğimiz yıl pazara sunduğu amiral gemisi Xperia Z5, hem donanım hem de kamera tarafında güncelliğini yitirdi. Snapdragon 820‘nin pazara sunulmasından sonra Xperia Z serisine ara veren firma “X serisi” ile yoluna devam etme kararı aldı. Bu noktada Xperia X Performans Fiyatı ile çok can yakacak gibi görünüyor.

Haberin Devamı

699€ fiyatlandırma ile Temmuz ayında pazara sunulacak Xperia X Performance‘ın rakipleri Galaxy S7 ile aynı fiyata satılacakken; LG G5‘ten de 70€ gibi daha pahalıya satışa çıkacağını belirtelim. Temmuz ayında LG G5‘te ve Galaxy S7‘de yapılacak indirimler sonrasında Xperia X Performance‘ın o dönem için cep yakacağını rahatlıkla söyleyebiliriz.

Sony‘nin bu telefon ile başarılı olması oldukça zor; zira Temmuz ayında birçok kullanıcı Galaxy Note 6, iPhone 7 ve LG V11‘i pazarda beklemeye başlayacak. Full HD 5 inç ekran boyutuna sahip, rakiplerine göre yarı yarıya daha az RAM gücü sunan ve/hatta 4K video çekimi bile yapamayan Xperia X Performance‘ın başarılı olup olamayacağını ise zaman içinde göreceğiz…