Teknoloji Sony, Xperia'lar için Nougat güncellemesini tekrardan sundu

Sony, Xperia'lar için Nougat güncellemesini tekrardan sundu

10.02.2017 - 11:39 | Son Güncellenme:

Sony, bir süre önce Xperia Z5, Xperia Z5 Premium, Xperia Z3+ ve Xperia Z4 tablet cihazlarında durduğu Android 7.0 güncellemesini tekrardan indirmeye sundu.

Sony, Xperialar için Nougat güncellemesini tekrardan sundu

Sony, Xperia Z5, Xperia Z5 Premium, Xperia Z3+ ve Xperia Z4 tablet cihazlarında bir önceki sefer Android 7.0 güncellemesini yaşanan bazı sorunlar sebebiyle geri çekmişti. Sony, şimdi ise güncelleme için bir deneme daha yapıyor.

Haberin Devamı

Android 7.0 Nougat, Sony kullanıcılarına bir takım yenilikleri sunuyor. Güncellemeyle birlikte yenilenen bildirim merkezi, aynı ekranda iki uygulama çalıştırma, gece modu ve bildirim ayarlarının zenginleştirilmesi gibi yenilikler geliyor.

5 yeni telefon

Sony'nin Mobil Dünya Kongresi 2017 etkinliğinde 5 yeni telefonunu tanıtacağı söyleniyor. Z5 Premium’in yeni modelini tanıtacağı söylenen Sony, bu telefonda Snapdragon 835 işlemci kullanabilir. 4K bir ekranla geleceği söylenen telefonda 4 veya 6 GB RAM, Sony IMX400 görüntü sensörü ile gelebilir. Ayrıca firmanın 23 MP kameralı Xperia XA2 üstünde de çalışmalarına devam ettiği söyleniyor.