Teknoloji Steam Büyük Bir VR İndirimi Yapacak

Steam Büyük Bir VR İndirimi Yapacak

31.07.2016 - 17:28 | Son Güncellenme:

Eğer sanal gerçeklik başlığınız varsa Steam tarafından hazırlanan büyük indirim için heyecanlanmaya başlasanız iyi edersiniz.

Steam Büyük Bir VR İndirimi Yapacak

Steam sanal gerçeklik plaformu için büyük bir VR Weekend Sale hazırlıyor. Bu Valve’in Oculus Rift ve HTC Vive sanal gerçeklik başlıkları için hazırladığı ilk indirim değil. Bu seneki Summer Sale’de bir çok VR oyunda indirim olduğunu görmüştük ancak bu sefer ki hafta sonu indirimi sadece sanal gerçeklik odaklı olacak.

Haberin Devamı
Büyük Heyecan Uyandırdı

Satışların merkezinde 20 oyunluk sanal gerçeklik paketi bulunuyor. Bu paket %32’lik bir indirimle şu anda 594 TL’den 397.44 TL’ye indi. Bu paketin içerisinde HTC Vive‘ın çok evilen Space Pirate Trainer, Final Approach ve The Brookhaven Experiment gibi oyunları da bulunuyor. Ayrıca Oculus Rift’ten ise House of the Dying Sun gibi oyunlar yer alıyor.

Eğer bu kadar büyük bir miktar harcamak istemiyorsanız tekli oyunlarda da önemli indirimler mevcut. Selfie Tennis, Blarp ve Subnautica popüler oyunlarda önemli derecede indirime girdi. İndirimler Pazartesi akşam saat 20:00’a kadar sürecek.