Oyun Dunyasi Tanklar da Güncellenir!

Tanklar da Güncellenir!

27.05.2016 - 14:03 | Son Güncellenme:

Wargaming, World of Tanks 9.15 güncellemesi ile oyuncu topluluğundan uzun süredir gelen istekler oyuna eklenmiş bulunmakta. Geliştiriciler, oyunculardan gelen geribildirimler doğrultusunda tankların arasındaki güç dengelerini daha da oturttuklarının altını çiziyorlar. Ayrıca 9.15 güncellemesinde oyunun arayüzüne ve oyuncu deneyimine gelen düzeltmeler, ses ve fizik güncellemeleri de bulunuyor. Bu güncellemede client’a birkaç popüler mod eklenerek çok daha […]

Tanklar da Güncellenir

Wargaming, World of Tanks 9.15 güncellemesi ile oyuncu topluluğundan uzun süredir gelen istekler oyuna eklenmiş bulunmakta. Geliştiriciler, oyunculardan gelen geribildirimler doğrultusunda tankların arasındaki güç dengelerini daha da oturttuklarının altını çiziyorlar. Ayrıca 9.15 güncellemesinde oyunun arayüzüne ve oyuncu deneyimine gelen düzeltmeler, ses ve fizik güncellemeleri de bulunuyor.

Haberin Devamı

Bu güncellemede client’a birkaç popüler mod eklenerek çok daha kullanıcı dostu olması sağlanmış durumda. Bundan böyle garaj filtrelerini genişletmek, bugüne kadar görme imkânı olmayan araç özelliklerini görüntüleyebilmek mümkün olacak. Bu özellikler belli başlı araç yükseltmeleri kullanıldığında gerçek zamanlı olarak değişiyor ve oyunculara kolaylık sağlıyor olacak.

Bir önceki güncellemeyle gelen iyileştirilmiş fizik motoru ve sesler de geliştirilmeye devam ediyor. Artık tankınızın devrilme olasılığının ve yüksekten düştüğünüzde aldığınız hasarın daha az olduğunu göreceksiniz. Bu güncellemeyle savaşın kaderini değiştirecek hayati önem taşıyan bir anda fizik motoru ya da coğrafyanın size engel olmasının önüne geçiliyor.