Teknoloji Tarih ve ilk görseller geldi: İşte Redmi Note 11 serisi

Tarih ve ilk görseller geldi: İşte Redmi Note 11 serisi

20.10.2021 - 12:31 | Son Güncellenme:

Xiaomi imzalı Redmi serisi oldukça büyük ses getiren modellerle gündemden düşmezken, Note 11 serisi için hem tarih hem de ilk görseller geldi. İşte detaylar:

Tarih ve ilk görseller geldi: İşte Redmi Note 11 serisi

Akıllı telefon tarafında hızla yükselen Redmi Note serisi için yeni bir model yolda. Redmi Note 11 serisi için yapılan önceki sızıntılara ek olarak resmi tarih belli oldu. Telefonun da nasıl görüneceğine dair görseller de bu kapsamda karşımızı çıktı.

Haberin Devamı

NOTE 11 SERİSİNİN DAHA ÖNCE ÖZELLİKLERİ SIZDIRILMIŞTI

Redmi özellikle Note 9 serisinin ardından daha da popüler oldu. Note 10 serisini tanıtmasının ardından aileye yeni eklenecek üye Note 11 olacak. Şirket tarafından paylaşılan görsellerde ise telefona ilk kez bakıyoruz.

Note 11 ve Note 11 Pro olmak üzere iki farklı model ile bizleri karşılayacak olan Redmi, dikdörtgen bir kamera kurulumunu tercih etmiş. Telefonların arkasını gösteren bu görseller kamera kurulumunu işaret ediyor.

Tarih ve ilk görseller geldi: İşte Redmi Note 11 serisi

Dörtlü bir kamera kurulumu tercih ettiği görülen Redmi’nin bu cihaza 3.5 mm kulaklık girişini de dahil etmesi bekleniyor. JBL imzalı hoparlörü de bu cihazda görmeyi bekliyoruz. Öte yandan cihazların ortaya çıkan detayları da şu şekildeydi:

Haberin Devamı

Redmi Note 11 modeli FHD Plus 120Hz ekran yenileme hızında LCD bir ekranla bizleri karşılayacak. Cihazda MediaTek Dimensity 810 işlemcisi kullanılacak ve 6 ve 8 GB RAM olmak üzere iki seçenek sunulacak. Bunlara ek olarak 128 ve 256 GB olmak üzere de iki depolama alanı bulunacak. 16 Megapiksellik ön kameraya ek olarak arkada da ana kamera 50 Megapiksel olacak.

Tarih ve ilk görseller geldi: İşte Redmi Note 11 serisi

Redmi Note 11 Pro modelinde ise FHD Plus 120Hz ve OLED yapıda bir ekran bizleri karşılayacak. MediaTek Dimensity 920 işlemcisine yer verilecek olan bu modelde 108 Megapiksel bir ana kamera olacak. Ön tarafta ise 16 Megapiksellik özçekim kamerası tercih edilecek. NOte 11 modelinde olduğu gibi 5.000 mAh bataryayla donatılması beklenen cihazın 67W hızlı şarjı desteklemesi bekleniyor.

Cihazların 28 Ekim tarihinde tanıtılması bekleniyor.