Teknoloji The Witcher 3’ün Yeni Sürümüne Az Kaldı

The Witcher 3’ün Yeni Sürümüne Az Kaldı

13.08.2016 - 14:46 | Son Güncellenme:

CD Projekt RED tarafından geliştirilen ve uzun bir süreç sonrasında satışa sunulan The Witcher 3, şimdi yeni sürümü ile geliyor…

The Witcher 3’ün Yeni Sürümüne Az Kaldı

Aynı adlı kitap serisinden uyarlanan ve ilk halkası ile beraber büyük bir beğeni toplamış olan The Witcher, ardından bir seriye dönüşmüştü. En son The Witcher 3: Wild Hunt adındaki üçüncü halkası ile beraber görücüye çıkan yapım, bolca ödülün sahibi olmuştu. Onlarca ödül alan ve bununla beraber yılın en iyi oyunu dahi seçilen yapım, şimdilerde ise Game of the Year Edition adındaki sürümü ile beraber tekrardan piyasaya sürülecek. Önceki sürümü her zaman olduğu gibi yine satın alınabilir halde kalacak olan yapımın belirli bir ücret karşılığında yeni sürümünü almak ise mümkün hale gelecek. Tüm platformlar adında yayımlanması beklenen GOTY’nin tam olarak hangi tarihten itibaren rafları süslemeye başlayacağı belli oldu. Konuyla ilgili açıklama yapan CD Projekt RED, kesin çıkış tarihini serinin hayranları ile paylaşmış bulunmakta.

Haberin Devamı

Ay Sonunda Bizlerle

Yapılan açıklamaya göre The Witcher 3: Wild Hunt Game of the Year Edition, 30 Ağustos 2016 tarihinde satın alınabilri olacak. Xbox One, PlayStation 4 ve PC platformları adına yayımlanacağı açıklanan yeni sürümün Dünya genelinde satışa sunulacağını söylemek de mümkün.

Tüm Ek İçerikler Dahil Olacak

GOTY’nin en önemli özelliği, oyunun tüm ek içerikleri ile beraber gelecek olmasında yatıyor. Yani oyun adına yayımlanmış olan iki genişleme paketi de dahil tüm ek içerikleri yeni versiyonda görebileceğiz. Ancak bölgesel anlamda paketin değişiklik gösterebileceği de söyleniyor. Bahsi geçen paketin ABD bölgesindeki fiyatı ise 50 dolar olacak. Yaklaşık 150 TL.