Apple Tim Cook: Daha az kahve içerek iPhone X sahibi olabilirsiniz

Tim Cook: Daha az kahve içerek iPhone X sahibi olabilirsiniz

04.11.2017 - 14:59 | Son Güncellenme:

Apple CEO'su Tim Cook, bir iPhone X satın almak için nasıl bir ödeme planı çıkarabileceğinizi açıkladı. Tim Cook, yeni bir iPhone X sahibi olabilmek için her gün “daha az kahve” içerek buradan arttırdığınız parayı aylık ödemelere yatırabileceğinizi söylüyor.

Tim Cook: Daha az kahve içerek iPhone X sahibi olabilirsiniz

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

iPhone X, Apple’ın şimdiye kadar sattığı en pahalı telefon olarak tarihe geçti. 1000 dolardan başlayarak daha yüksek rakamlara çıkan cihaz, şirkete çok yüksek karlar getirecek. Apple CEO'su Tim Cook, bir iPhone X satın almak için nasıl bir ödeme planı çıkarabileceğinizi açıkladı. Cook’a göre başarılı bir ödeme planı ile iPhone X'i satın alabiliriz.

Tim Cook, yeni bir iPhone X sahibi olabilmek için her gün “daha az kahve” içerek buradan arttırdığınız parayı aylık ödemelere yatırabileceğinizi söylüyor. ABD'de iPhone X'e ayda 56 dolara sahip olabiliyorsunuz. Bu ödeme planıyla günde yaklaşık 2 dolar kenara ayırarak uzun vadede iPhone X sahibi olabiliyorsunuz. Tim Cook’un planına göre, sabahları ödenen 5 dolarlık kahvaltı yerine, önümüzdeki sene çıkacak yeni iPhone’u bile satın alabilirsiniz.

Haberin Devamı

Apple, önümüzdeki üç ay içerisinde tarihinin en karlı dönemini geçirmeyi hedefliyor. 87 milyar dolarlık gelir elde edeceği tahmin edilen şirketin bu parayı iPhone X önderliğinde kazanacağı düşünülüyor.