TeknolojiTinder Kendini Aştı

Tinder Kendini Aştı

14.04.2016 - 16:10 | Son Güncellenme:

Tinder üzerinde profil paylaşmanın yeni ama bir o kadar da garip yolları bulunuyor. İş arkadaşınızla ya da iş ağınızla paylaşmak gibi.

Tinder Kendini Aştı

Arkadaşınıza profil göndermenizi sağlayan “paylaş” butonunun test edildiği geçtiğimiz ay Tinder tarafından duyurulmuştu. Çöpçatanlık fikrinden yola çıkılarak böyle bir özellik eklemeyi düşünmüşler. Siz arkadaşınız için uygun gördüğünüz bir profili onunla paylaşıyorsunuz ve kendisi uygulama üzerinden o kişiyi beğenme ya da beğenmeme şansına sahip oluyor, beğenirse ise bekleyip eşleşme olup olmayacağını görüyor.

Haberin Devamı

Paylaş butonu New York şehrindeki Tinder kullanıcılarının ekranlarında görünmeye başladı. Uygulama gerçekten değişik uygulamalarla entegre hale getirilmiş. Örneğin iş ortamında kullanılan Slack uygulaması ile. İş arkadaşlarınızla çöpçatanlık olayın girmek kulağa oldukça garip geliyor. Bunun yanına LinkedIn de eklenince şaşırmamak elde değil.

Paylaş butonuna tıkladığınızda karşınıza çıkan seçenekler arasında mesaj olarak gönderme, notlarınıza ekleme, Pocket uygulamasına kaydetme, Slack ile gönderme, LinkedIn ile gönderme ve birkaç farklı yol daha bulunuyor. Tabi ki profil gönderdiğiniz kişinin karşı tarafta görüntüleyebilmesi için Tinder uygulamasına sahip olması gerekiyor. Slack ve LinkedIn üzerinden mesaj yoluyla da gönderim yapılabiliyor ancak umuma açık paylaşımı yapmaya gerek duyacak kimse var mıdır gerçekten merak konusu.

Haberin Devamı

Ne dersiniz sizce uygulamanın bu yeniliği kendisine ya da kullanıcıya bir fayda sağlar mı?

Facebook İçin Profil Videosu Çekebilen Uygulamalar