Teknoloji Tinder, Manchester United'a sponsor oluyor

Tinder, Manchester United'a sponsor oluyor

03.08.2017 - 16:31 | Son Güncellenme:

Çevrim içi çöpçatanlık uygulaması Tinder, Napoli'nin ardından Manhcester United ile anlaşıyor. Takımın oyuncularının gelecek sezon giyeceği formada Tinder'ın reklamı yer alacak.

Tinder, Manchester Uniteda sponsor oluyor

İtalyan futbol kulübü Napoli, daha önce çöpçatan uygulaması Tinder ile ilginç bir anlaşmaya imza atmıştı. Tinder şimdiyse yeni sezon için Manchester United yetkilileriyle anlaşacak. Tinder'dan gelen açıklama ise şu şekilde: "Manchester United ile birçok konuda uzun görüşmeler yaptık. Bundan sonraki aşamada birlikte neler yapabileceğimizi görmek için sabırsızlanıyoruz."

Haberin Devamı

Uygulama 50 milyonun üzerinde aktif kullanıcıyı bir araya getiriyor ve sanal ortamda günde ortalama 1 milyon insanın buluşmasına olanak sağlıyor.

Markanın basın sözcüsü 2017-18 sezonu için Manchester United’a ayrılan bütçenin 12 milyon euro olduğunu açıklasa da, bu rakamın yükseleceği tahmin ediliyor. Zira takım, şu an Amerikan otomobil devi Chevrolet'yle olan anlaşmalarından her sezon 50 milyon sterlin kazanıyor.

Premier Lig forma kullanım kurallarına göre kulüpler, Premier Lig logosunun bulunduğu kola başkaca bir reklam alamıyor. Bu sebeple Tinder'ın logosunun tek bir kolda kalması planlanıyor.