Teknoloji Tinder'da 3 yıl mesajlaştıktan sonra TV programında buluştular

Tinder'da 3 yıl mesajlaştıktan sonra TV programında buluştular

27.07.2017 - 09:58 | Son Güncellenme:

Çevrim içi çöpçatanlık uygulaması Tinder üzerinden 3 yıl önce tanışan ABD'li bir çift, birbiriyle uzun aralıklarla yazışmalarının ardından 'Good Morning America' adlı televizyon programında bir araya geldi.

Tinderda 3 yıl mesajlaştıktan sonra TV programında buluştular

Olay, Ohio'da öğrenci olan Josh Avsec'ın, Tinder'da tanıştığı 'uzun soluklu' ilişkisi Michelle Arendas?on'la yazışmalarını Twitter'da paylaşması üzerine gerçekleşti.

Haberin Devamı

?Avsec, paylaştığı ekran görüntüsünün altına “Bir gün bu kızla buluşacağım ve bu bir efsane olacak. Yazışmalarımızın tarihine dikkat" diye yazdı.

İletinin Twitter'da binlerce kişi tarafından paylaşılmasının ardından, çift nihayet 'Good Morning America' programında, kendilerini ayıran bir paravanın iki tarafında bir araya getirildi.

?Paravanın ardından çıkarken "Michelle, nihayet seninle buluşmak harika," derken, Michelle de "Böyle güzel bir şakayı berbat edemeyecek kadar inatçıydım!" dedi.

Olayın duyulmasının ardından müdahil olan Tinder da Avsec ve Arendason'a dünyanın her hangi bir yerinde tatil yapmaları için uçak bileti önerdi.

Genç çift Hawai'ye gitmeyi planlıyor.