Teknoloji TP-Link ikisi bir arada USB adaptör UE330 inceleme

TP-Link ikisi bir arada USB adaptör UE330 inceleme

05.06.2017 - 14:03 | Son Güncellenme:

TP-Link’in çeşitli USB cihazların aynı anda kullanımı için 3 adet USB 3.0 bağlantı noktasını cihazınıza ekleyebilen USB adaptörü UE330’u inceledik. Bu küçük aletin ayrıca bir Gigabit Ethernet adaptörü olduğunu da ekleyelim.

TP-Link ikisi bir arada USB adaptör UE330 inceleme

TP-Link, kullanıcıların ağ bağlantısı veya diğer pek çok konuda ihtiyaçlarını karşılayan ürünler sunuyor. Bu ürünler arasında USB ethernet adaptörler de bulunuyor. Dizüstü bilgisayarlarında ethernet giriş yuvası olmadığından kablolu olarak internete bağlanamayan kullanıcılar bu ürünlerle sorununa çözüm getirebiliyor. USB üzerinden bilgisayarınıza bağlayabileceğiniz bu adaptörler aynı zamanda cihazınıza fazladan USB bağlantı noktası da ekleyebiliyor. Biz bugün TP-Link’in ikisi bir arada USB adaptör modeli UE330’a göz atacağız.

Haberin Devamı

PC, Mac, Chrome OS ve Linux OS işletim sistemli cihazlarla uyumlu olan UE330, 31x23x96 mm boyutlarında. Bu yüzden her yere rahatlıkla taşınabilir. Herhangi bir yazılım yükleme derdi olmadan, tak çalıştır yapısı sayesinde cihazı çantanıza atıp istediğiniz zaman hızlıca kullanabilirsiniz. Yalnız Mac OS X 10.5-10.8, 10.11 için sürücü yüklenmesi gerekli olabilir.

Tasarım gayet basit ve iyi görünüyor. Üstünde 3 adet USB 3.0 portu ve ufak bir beyaz LED bulunuyor. Başka bir düğme vs yok.

Parlak beyaz renginin dışında hafif ve kompakt bir yapıda olan TP-Link UE330, çeşitli USB cihazların eş zamanlı kullanımı için cihazınıza ek olarak 3 adet USB 3.0 portu ekliyor. Yani işgal ettiği USB girişine karşılık UE330, kullanıcılara üç bağlatı girişi veriyor.

Haberin Devamı

UE330’u herhangi bir sürücü olmadan yalnızca mevcut bir USB porta bağlayarak kullanabilmenizi sağlayacak tak-çalıştır formatını destekliyor. Ürünü kutusundan çıkarıp, kullanılmak istenen sistemin USB girişine takmanız çalışması için yeterli. Ayrıca, bu küçük alet, takılı olduğu cihaza 1000Mbps'e kadar aktarım hızlarını destekleyen bir Gigabit Ethernet ağ bağlantısı ekleyebiliyor.

TP-Link UE330, gayet basit ikisi bir arada USB adaptör. Ek sürücü gerektirmeden Mac OS X ve Windows ile tamamen uyumlu. Aynı zamanda MacBook Air gibi bir bilgisayarınız varsa ve kablolu internete bağlanmak istiyorsanız sunduğu ethernet portu da oldukça işinize yarayabilir. Kablonun uzunluğu ise bence gayet ideal. Çünkü uzun olması kompaktlığından ödün verebilirdi.

Cihazında ethernet girişi olmayan kullanıcılara yönelik geliştirilen ve üzerindeki 3 adet USB 3.0 ile USB 2.0’dan 10 kata kadar daha hızlı veri transfer hızı sunan TP-Link UE330’a ortalama 108 TL fiyat etiketiyle sahip olabillirsiniz.


ARTILARI

  • Küçük ve şık
  • Tak ve çalıştır
  • Gelişmiş uyumluluk