Teknoloji Türk Telekom Sil Süpür Nasıl Yapılır? Sil Süpür Faturalılar İçin Mi?

Türk Telekom Sil Süpür Nasıl Yapılır? Sil Süpür Faturalılar İçin Mi?

22.05.2021 - 13:56 | Son Güncellenme:

Birçok kişi Türk Telekom hatlarını kullanıyor. Bu operatöre bağlı olan kişilerin merak ettiği bazı durumlar bulunuyor. Sunulan sil süpür özelliğinin kimler tarafından kullanılacağı merak edilen bir konudur. Kişiler sil süpür ayrıcalığından kimlerin faydalandığını merak edebiliyor. Türk Telekom sil süpür nasıl yapılır? Sil süpür faturalılar için mi? Sil süpür hakkında merak edilenleri sizler için derledik.

Türk Telekom Sil Süpür Nasıl Yapılır Sil Süpür Faturalılar İçin Mi

 Türk Telekom sil süpür, mobil uygulama üzerinden yapılabiliyor. Sil süpür sadece bireysel faturalı hatlar için sağlanan bir özelliktir.

Haberin Devamı

 Türk Telekom Sil Süpür Nasıl Yapılır?

 Türk Telekom operatörü kullanıcılarına sağlanan bazı kampanyalar bulunuyor. Bu kampanyalarla birlikte hediye de sağlanabiliyor. Verilen hediyelerden biri de sil süpür kampanyasıdır. Her hafta kişiler Türk Telekom hatlarından kolayca hediye kazanabilir. Bu hediyeler içinde dakikalar ve internetler bulunuyor. Kişilere tamamen ücretsiz sağlanan bu hediyeler, kişilerin hattına her çarşamba tanımlanıyor.

 Her çarşamba günü mobil uygulamaya giriş yaparak sil süpür yapılabiliyor. Türk Telekom sil süpür yapabilmek için telefonlara öncelikle mobil uygulama indirilmesi gerekiyor. Telefonlara Türk Telekom mobil uygulaması indirildikten sonra numara ve şifreyle giriş yapılmalıdır. Daha sonra sağ üst köşede yer alan sil süpür sekmesine basılarak, ekrana basılır. Çıkan ekran el ile dokunarak kazınır ve hediye ekrana gelir. Bazen dakika bazen de internet olarak kişilere hediye verilir.

Haberin Devamı

 Sil Süpür Faturalılar İçin mi?

 Telekom hattı kullanan kişiler sil süpür kampanyası hakkında araştırmalar yapıyor. Kimlerin kullanabileceği hakkında bilgi sahibi olmak isteyen kişiler, birçok kaynakta sil süpür kampanyasını araştırabiliyor. Sil süpür, Telekom tarafından sadece faturalı hatlara sağlanan bir özelliktir. Bu özellik mobil uygulamadan yapılabiliyor. Kişiler faturalı hat sahibi olarak her hafta en güzel hediyelere sahip olabilir. Anlık olarak hatlara bu hediyeler gönderiliyor.