Sosyalmedya Twitter’a erişim sorunu yaşanıyor! Twitter çöktü mü?

Twitter’a erişim sorunu yaşanıyor! Twitter çöktü mü?

17.04.2018 - 17:23 | Son Güncellenme:

Sosyal medyanın en çok kullanılan platformlarından biri olan Twitter’da bölgeseler kesinler yaşandığı meydana geldi. Down Detector'un konuya ilişkin yayınladığı raporunda Twitter'ın pek çok ülkede erişim sorunu yaşadığı bilgisine yer verildi. Saat 17.40 itibariyle Twitter'a erişim yeniden sağlandı.

Twitter’a erişim sorunu yaşanıyor Twitter çöktü mü

Sosyal medya sitesi Twitter’a teknik bir hatadan dolayı erişim sağlanamıyor. Mobil ve masaüstü üzerinden Twitter’a giren kullanıcılar bağlantı sorunu yaşıyor. Yaşanan bağlantı sorunu ile ilgili Down Detector, konuya ilişkin yayınladığı raporunda Twitter'ın pek çok ülkede erişim sorunu yaşadığı bilgisine yer verildi.

Haberin Devamı

Yaşanan bağlantı sorunu saat 16:55’ten itibaren olduğu görüldü. Konu ile ilgili resmi bir açıklama yapılmadı. Fakat kullanıcılar siteye girdiklerinde “Teknik bir sorun var. Fark ettiğin için teşekkürler, bunu yakında düzelteceğiz ve her şeyi eski haline getireceğiz.” yazısı ile karşılaşıyor.

Güncelleme: Bilgi Teknolojileri Kurumu Başkanı Fatih Sayan, sorunun global olduğunu açıkladı. “Türkiye network'ünde hiçbir problem yok. Sorun Twitter merkezli gözüküyor ve erişim engelinin global olduğunu tespit ettik” dedi. Saat 17.40 itibariyle Twitter'a erişim yeniden sağlandı.