Sosyalmedya Twitter, kronolojik zaman tüneline geri dönüyor

Twitter, kronolojik zaman tüneline geri dönüyor

19.12.2018 - 11:21 | Son Güncellenme:

Twitter, kullanıcılarını yıllardır rahatsız eden bir sorunu çözdü. Twitter, sonunda kronolojik zaman tüneline geri dönüyor. Tweet'ler bunda sonra atılma zamanına göre sıralanacak.

Twitter, kronolojik zaman tüneline geri dönüyor

Eylül 2018'de Twitter, kronolojik zaman çizelgesini geri getireceğine söz vermişti. O zamandan beri sosyal ağ, kullanıcıların kronolojik ile algoritmik olarak sıralanan zaman çizelgesi arasında geçiş yapmasına izin verecek şekilde çalışıyor. Tweet'ler bundan böyle kullanıcılara kronolojik sırayla sunulacak.

Haberin Devamı

Sparkle adı verilen özellik sayesinde, tek tuşla kronolojik ve sıralanmış zaman tüneli arasında geçiş yapabiliyorsunuz. Twitter hala sıralı zaman çizelgesini varsayılan seçenek olarak ele alıyor ve bunu Ana Sayfa olarak görüyor. Kronolojik zaman çizelgesi alternatif seçenek olarak sunuluyor.

Önümüzdeki haftalarda Android de dahil olmak üzere diğer platformlara gelecek Sparkle, ilk önce iOS kullanıcılarına sunuldu. Özelliği henüz görmediyseniz Twitter uygulamasına yönelik güncellemeleri kontrol etmeye devam edin.

Twitter, kullanıcıların takip ettiği tüm tweet'leri görme isteğini kabul ederken, ilk önce insanların en iyi tweet'leri gösterme seçeneğini de koruyor.