Teknoloji Twitter'ın gece modu özelliği masaüstüne de geliyor

Twitter'ın gece modu özelliği masaüstüne de geliyor

07.09.2017 - 11:21 | Son Güncellenme:

Twitter, gece modu özelliğini masaüstü sürümü için de kullanıma sundu. Ancak özellik henüz tüm hesaplar için aktif edilmedi. Gece modu özelliği geçen yıldan beri iOS ve Android'de mevcuttu.

Twitterın gece modu özelliği masaüstüne de geliyor

milliyet.com.tr

Haberin Devamı

iOS ve Android uygulamalarında geçen yıldan beri kullandığımız "gece modu" özelliği sonunda Twitter'ın masaüstü versiyonuna da geldi. Her hesap için aktif edilmeyen özellik tüm kullanıcılara yavaş yavaş dağıtılacak.

Masaüstünde gece modunu etkinleştirmek için, profil fotoğrafınızı tıklayın, ardından en son seçenek olan ve ay simgesiyle gösterilen gece Modunu seçin. Gece modunu etkinleştirdikten sonra Twitter'ın olağan beyaz ekranı Tumblr benzeri bir lacivert renge bürünüyor. Gece modunu devre dışı bırakmak için, aynı işlemi yapamnız yeterli.

Gece modu ile arka planı karartan Twitter, bu sayede karanlık ortamlarda kullanıcıların gözlerinin daha az yorulmasını sağlıyor.

Öte yandan Twitter kullanıcıları masaüstünde gece moduna daha önce çeşitli uygulamalar üzerinden ulaşabiliyordu. Örneğin, TweetDeck uygulamasından veya web sitesin üzerinden gece modu uzun süredir kullanılıyor.

Haberin Devamı

Twitterın gece modu özelliği masaüstüne de geliyor

Yazarlar