Oyun Dunyasi Ubisoft Steam Fiyatlarını İndirdi

Ubisoft Steam Fiyatlarını İndirdi

12.07.2015 - 13:56 | Son Güncellenme:

Bilgisayarlarımızın vazgeçilmez platformu Steam, Türk Lirasına geçiş yaptığı gün çoğumuz sevinmiştik. Ta ki çılgın fiyatların cüzdanımızı vurduğu güne kadar. Ubisoft ve 2K Games gibi bir kaç firmanın oyunları Steam üzerinden mağaza satış fiyatı ile aynı ücretlendirme üzerinden satılıyordu. Durum böyle olunca bazılarımız için kutulu oyun fiyatları daha cazip gelmeye başlamıştı.

Ubisoft Steam Fiyatlarını İndirdi

Bilgisayarlarımızın vazgeçilmez platformu Steam, Türk Lirasına geçiş yaptığı gün çoğumuz sevinmiştik. Ta ki çılgın fiyatların cüzdanımızı vurduğu güne kadar.

Ubisoft ve 2K Games gibi bir kaç firmanın oyunları Steam üzerinden mağaza satış fiyatı ile aynı ücretlendirme üzerinden satılıyordu. Durum böyle olunca bazılarımız için kutulu oyun fiyatları daha cazip gelmeye başlamıştı. Kabul, söz konusu fiyat olunca oyun tarafında hepimizin canı bir hayli yanıyor. Haliyle biz oyuncuları oldukça sinirlendiren bu durum sosyal medyada, Facebook‘ta oyun gruplarında günlerce süren tartışmalara sebep oldu.

Ancak bugün gördüğümüz manzara Ubisoft oyunlarının Steam’deki fiyatlarının düşmüş olduğu. İlk etapta göze çarpan yeni fiyatlar ise şu şekilde:

  • Assassin’s Creed Unity 180TL’den, 92 TL’ye
  • Assassin’s Creed Rogue 115 TL’den, 69 TL’ye
  • The Crew 115 TL’den, 69 TL’ye
  • Far Cry 4 179 TL’den, 92 TL’ye düştü.

Dikkat edin bu fiyatlar tamamen indirimsiz. Olur da bir gün indirim gelirse daha da düşecekler. Umuyoruz ki başka ve daha yeni oyunlara da bu şekilde fiyat ayarlaması çekilir.