Teknoloji Uncharted 4’ün Açık Betasını Kaçırmayın

Uncharted 4’ün Açık Betasını Kaçırmayın

01.03.2016 - 13:58 | Son Güncellenme:

PlayStation 4 cephesinin heyecanla beklenen yapımlarından Uncharted 4: A Thief’s End, bu hafta sonu betası ile birlikte karşımıza çıkmış olacak…

Uncharted 4’ün Açık Betasını Kaçırmayın

Hangi yapıma imza atarsa atsın oldukça başarılı oyunlar ortaya koyan Naughty Dog, bildiğiniz üzere uzun bir süredir Uncharted 4: A Thief’s End üzerine yoğunlaşmış durumda. Duyurulduğu ilk günden bu yana dört gözle beklenen yapımın bu hafta sonu beta ile karşımıza çıkacak olması ise elbette bekleyenleri daha da heyecanlandırmıyor değil. PlayStation Store sayfası üzerinden hatırlatılan beta süreci, açıklanan bilgilere göre bu hafta sonu başlamış olacak. Kapılarını tüm PlayStation 4 sahiplerine açacak olan beta süreci, toplamda ise 2 gün sürecek.

Haberin Devamı

Yapılan duyuruya göre bahsi geçen beta, tam olarak 4 Mart 2016 tarihinde başlayıp 6 Mart Pazar günü sona ermiş olacak. Böylelikle hafta sonunda oyunculara oldukça güzel vakit geçirme şansı tanıyacak olan Sony, bu süreç içerisinde aldığı geri bildirimleri elbette değerlendirecek. Zira geliştirici ekip, oyunculardan gelen hata raporlarını göz önünde bulundurarak Uncharted 4’ü çok daha sorunsuz ve temiz bir oyun haline getirmiş olacak. Nitekim geliştirici ekibin bu konuda bir hayli titiz davrandığı ve ortaya kusursuz oyunlar koyduğu biliniyor.

Geçtiğimiz yıl PlayStation 4 platformuna özel olarak duyurulan Uncharted 4’ü denemek istiyorsanız bu hafta sonu mağazadan indirme işlemlerini yapmanız gerekmekte. Ardından oyunda bulunan team deathmatch modunu oynayabilir ve 3 farklı çoklu oyuncu modu haritasına göz atabilirsiniz.