Teknoloji Uncharted 4’ün Geliştirilme Süreci Sona Erdi

Uncharted 4’ün Geliştirilme Süreci Sona Erdi

21.03.2016 - 13:48 | Son Güncellenme:

PlayStation 4 cephesinin heyecanla beklenen oyunu olan Uncharted 4: A Thief’s End, nihayet geliştirilme sürecini gerisinde bıraktı…

Uncharted 4’ün Geliştirilme Süreci Sona Erdi

Sony tarafından düzenlenen E3 konferansında duyurulan ve gözler önüne serildiği ilk andan itibaren heyecanla beklenen Uncharted 4: A Thief’s End, nihayet sona yaklaşıyor. PlayStation 4 platformu adına özel olarak Naughty Dog tarafından hazırlanan oyunun nihayet geliştirilme sürecini arkasında bıraktığı ve satışa sunulmaya hazır hale geldiği bildirildi. Oyunun Gold yani altın olduğunu duyuran geliştirici firma, bu sayede geliştirilme sürecinin sona erdiğini ilk ağızdan açıklamış oldu.

Haberin Devamı

Drake karakterinin son macerası olması beklenen Uncharted 4, uzun bir süredir PS4 konsolu için hazırlanıyordu. Oyunun kusursuz bir yapıda olması için tüm yoğunluğunu Uncharted 4 üzerine veren Naughty Dog, yaptığı açıklamada kullanıcıları mükemmel bir görsel şölenin beklediğini belirtmeyi ihmal etmedi. Bu konuda her zaman iddialı olan ve nitekim satışa sunduğu her oyununda yüksek grafik kalitesini benimsediğini kanıtlayan geliştirici ekip, PS4’ün gücünden yararlanarak ilk defa bir oyun hazırladı. Naughty Dog, eski nesilde harikalar yaratan bir firmaydı. Geliştirici ekibin bir de yeni neslin gücünü arkasına aldığını düşecek olursak bizleri epey heyecan verici bir oyunun beklediğini söyleyebiliriz.

Haberin Devamı

Normalde 2015 yılında satışa sunulmuş olması gereken Uncharted 4, ertelenerek mart ayına itelenmişti. Bunun ardından bir iptal haberi daha veren geliştirici firma, oyunu şimdilerde nisan ayı içerisinde satışa sunmayı hedeflemekte.

Sony, PS Now’a 22 Adet Oyun Daha Ekledi