Teknoloji Uncharted, Başka Bir Geliştiriciye Emanet Edilebilir

Uncharted, Başka Bir Geliştiriciye Emanet Edilebilir

08.04.2016 - 16:39 | Son Güncellenme:

4. halkası ile birlikte yakında karşımıza çıkmaya hazırlanan Uncharted, bu kez hayranları üzecek bir gelişme ile gündemde…

Uncharted, Başka Bir Geliştiriciye Emanet Edilebilir

PlayStation markasının en önemli oyun serilerinden biri olan Uncharted, bildiğiniz üzere oyun dünyasına kattığı birçok kaliteli yapım ile tanınan Naughty Dog tarafından geliştirilmekte. Bu zamana dek birden fazla Uncharted oyununa imza atmış olan firma, şimdilerde A Thief’s End adını verdiği son halkası ile birlikte karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Serinin son oyunu olması beklenen yapımın aslına bakarsak Drake için tam olarak bir son olmayabileceği bilgisi paylaşıldı. Zira başarılı seri, başka bir geliştirici firmaya emanet edilebilir.

Haberin Devamı

Şu anda Uncharted 4: A Thief’s End, serinin son oyunu olacak gibi duruyor. Nitekim Nathan Drake karakterinin son hikayesi olacağı da belli. Ardından seriye ait yeni bir oyun görmeyeceğimiz beklense de gelen açıklamalar tam tersini kanıtlar nitelikte. Zira oyunun bizzat yönetmeni, yaptığı açıklamada serinin farklı bir geliştirici firmaya emanet edilebileceğini söyledi.

Yeni bir seri oluşturmak isteyen Naughty Dog, seriyi başka bir firmaya emanet ederek yoluna daha farklı bir oyun ile devam edebilir. Elbette bu durumun yaşanması için Sony tarafından da belirli anlaşmaların yapılması gerekiyor. Zira Naughty Dog, bu zamana kadar hep Sony ile iş birliği içerisinde çalıştı. Eğer Uncharted 5 geliştirilecek ise bu durum Sony’nin alacağı kararlar ölçüsünde gerçekleşecektir.

Assassin’s Creed, Nihayet Xbox One’da