Oyun Dunyasi Ünlü Anime Sonunda Konsollarda!

Ünlü Anime Sonunda Konsollarda!

26.05.2015 - 14:05 | Son Güncellenme:

Kart oyunları arasında hatırı sayılır bir yere sahip olan Yu-Gi-Oh! anime ve oyun dünyasında da tanınan yapımlardan biri. Bu sefer karşımıza Yu-Gi-Oh! Legacy of The Duelist ile çıkıyor. Birçoğumuzun geçmişinde yer alan ünlü anime Yu-Gi-Oh! oyun dünyasına adım attığından beri farklı yapımlarla karşımıza çıkıyor. PC platformlarından tutun, PS2’lerimize kadar sıçrayan isim, hala Konami’ye ait.

Ünlü Anime Sonunda Konsollarda

Kart oyunları arasında hatırı sayılır bir yere sahip olan Yu-Gi-Oh! anime ve oyun dünyasında da tanınan yapımlardan biri. Bu sefer karşımıza Yu-Gi-Oh! Legacy of The Duelist ile çıkıyor.

Birçoğumuzun geçmişinde yer alan ünlü anime Yu-Gi-Oh! oyun dünyasına adım attığından beri farklı yapımlarla karşımıza çıkıyor. PC platformlarından tutun, PS2’lerimize kadar sıçrayan isim, hala Konami’ye ait.

Yu-Gi-Oh! Legacy of The Duelist ismi ise bir Alman değer tablosunda görüldü. Aşağıdaki görsele göre oyun, Xbox One vePlayStation 4 platformlarında çıkacak. Konami ise projenin başındaki isim olmaya devam ediyor. Şimdilik oyun hakkında fazla detaya shaip değiliz ancak Konami’nin Yu-Gi-Oh! Legacy of The Duelist’i piyasaya çıkaracağı yakın zamanda yayılan dedikodular arasındaydı. Görünen o ki hala bir yerlerde Yu-Gi-Oh! severler yaşamaya devam ediyor.