Teknoloji Valorant Nasıl Oynanır? Valorant Nasıl İndirilir, Sistem Gereksinimleri Nelerdir?

Valorant Nasıl Oynanır? Valorant Nasıl İndirilir, Sistem Gereksinimleri Nelerdir?

11.04.2021 - 05:52 | Son Güncellenme:

Son yılların en popüler oyunlarından olan valorant oyununun nasıl oynandığı ve hangi sistem gereksinimlere ihtiyaç duyduğu takip edilmektedir. Valorant oyunu gamer oyuncular tarafından sürekli olarak oynanan oyunlar arasına girmiştir. Çok güzel grafiklere sahip olan valorant oyunu oynaması en zevkli oyunlar arasına girmiştir. Valorant oyununu oynamak isteyenler bu oyun ile ilgili araştırma yapmaktadırlar. Peki valorant nasıl oynanır? Valorant nasıl indirilir? Valorant oyunu için sistem gereksinimleri nelerdir? İşte valorant oyunu ile ilgili tüm detaylar.

Valorant Nasıl Oynanır Valorant Nasıl İndirilir, Sistem Gereksinimleri Nelerdir


Valorant oyunu ilk olarak ücretsiz yayınlanmış olan bir oyundu. Yılın en çok rağbet gören oyunları arasına girmeyi de başarmıştır. Bu oyun için özel bir hile sistemi belirlenmiştir. Hile tespit sistemi ile birlikte oyunda hiçbir kullanıcı hile yapamamaktadır.

Valorant Nasıl Oynanır?

Valorant oyunun nişancılığa dayanan bir silah oyunudur. Dünyanın pek çok ülkesinde ki oyuncuların aynı anda bir sunucuda oynadığı bir oyundur. Oyunda birçok karakter bulunmaktadır. Karakterlerden bir tanesini seçtikten sonra takımınız ile birlikte karşı takıma karşı mücadele ederek oyunu oynayabilirsiniz. Oyunda esas hedef karşı rakip takım oyuncularını öldürmektir.

Valorant Nasıl İndirilir?

Valorant oyununu ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz. Öncelikle Valorant oyununu sitenin internet adresine giriş sağlamanız gerekiyor. Daha sonra burada yer alan hemen oyna butonuna tıklayın. Hemen oyna butonunda karşınıza bir indirme sayfası açılacak. İndirme sayfasını açmak için ise riot games hesabınızın olması gerekmektedir. Riot games hesabınız yoksa riot games hesabınızı oluşturarak hızlı bir şekilde ücretsiz olarak sisteminize valorant oyununu indirebilirsiniz.

Valorant Sistem Gereksinimleri Nelerdir?

Valorant için Riot games hem minimum hem de önerilen sistem gereksinimlerini açıklamıştır.

Valorant oyunu için minimum sahip olmanız gereken sistem gereksinimleri şu şekildedir;
- İşletim Sistemi: Windows 7-8
- İşlemci: İntel Core i3, AMD A8 ya da eş değer başka bir işlemci
- Bellek: 4 GB
- Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GT 730

Valorant oyunu önerilen sistem gereksinimleri ise şu şekildedir;
- İşletim Sistemi: Windows 7-8-10
- İşlemci: İntel Core i5
- Bellek: 6 GB Ram
- Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX