Teknoloji Vivo bu yıl katlanabilir akıllı telefonunu tanıtabilir

Vivo bu yıl katlanabilir akıllı telefonunu tanıtabilir

04.07.2021 - 18:03 | Son Güncellenme:

Akıllı telefonlar arasına bir yenisi daha ekleniyor. Bu yıl içinde tanıtılması beklenen Vivo Nex Fold olarak adlandırılan telefon, sızdırılan bazı bilgilerle ortaya çıktı.

Vivo bu yıl katlanabilir akıllı telefonunu tanıtabilir

Katlanabilir akıllı telefon modelleri çeşitlenmeye devam ederken, Vivo’dan yeni bir atak geldi. Firma rekabeti artırmak adına pazara adım atmaya hazırlanıyor. Bildiğniz gibi bu pazarda Samsung, Huawei ve Xiaomi gibi dev şirketler bulunuyor. Katlanabilir yapıda telefonlar üreten bu şirketler, binlerce kişiye sesleniyor.

Haberin Devamı

Daha büyük bir ekran ile kullanıcıları karşılayan bu telefon modelleri, 2021 yılında yeni üyelerine kavuşacak. Örneğin Samsung’un bu yıl Galaxy Z Fold 3 ve Galaxy Z Flip 3 modelleri de tanıtılacak. Samsung’un yanında bir de Google’dan Pixel serisine eklemek için katlanabilir bir model bekleniyor.w

Ice Universe, Twitter’da yaptığı paylaşımda Vivo’nun iki modeli hakkında detaylara yer verdi. Yaptığı paylaşımda Vivo Nex 5’in bu yıl çıkmayacağını bildirirken öte yandan Vivo'nun katlanabilir yapıda olan telefonu Nex Fold için de tarih verdi. Bu yıl içinde görmeyi beklediği telefonun, genel anlamda farklı olacağının altını çizdi. Bu paylaşımın ardından akıllı telefonlar hakkında yaptığı sızıntılarla Twitter'dan tanıdığımız Ross Young, Ice Universe’ün paylaşımının altına kendi açıklamalarını da ekledi. Açıklamalarda, Nex Fold modelinin 2022 yılının ocak ayına kadar ortaya çıkmayacağını yazdı.