Teknoloji Vodafone’un Dev Ödülü Şaşırtıyor!

Vodafone’un Dev Ödülü Şaşırtıyor!

05.05.2015 - 09:58 | Son Güncellenme:

Vodafone, PlayStation tutkunu FreeZone kullanıcılarını sevindirecek yeni kampanyasını duyurdu. Operatör, PS4'ün 20. yıl özel sürümünü armağan ediyor!

Vodafone’un Dev Ödülü Şaşırtıyor

VodafoneFreeZone, “#OyunBizimİşimiz” mottosuyla düzenlediği yeni kampanyasında, bir talihliye tüm dünyada sadece 12.300 adet üretilen “PlayStation 4 20. Yıl Sürümü”nden hediye edecek. VodafoneFreeZone’lulara özel olarak düzenlenen kampanya için hazırlanan reklam filminde Beşiktaşlı oyuncular Necip ve Serdar rol alıyor. Ünlü futbolcular kendilerine oyun arkadaşı aradıklarını belirterek VodafoneFreeZone’lu gençleri www.oyunbizimisimiz.com adresinden online yarışmaya katılmaya davet ediyor.

Haberin Devamı

Kampanya kapsamında, PlayStation 4 kampanyası için özel bir film de hazırlandı. Şuradan izleyebileceğiniz reklam filminde Beşiktaşlı futbolcular Necip ve Serdar, kıyasıya PlayStation 4 oynarken görülüyor. Oyunun sonunda VodafoneFreeZone’lulara seslenen futbolcular, kendilerine iki oyun arkadaşı daha aradıklarını belirterek VodafoneFreeZone’lu gençleri www.oyunbizimisimiz.com adresinden online yarışmaya katılmaya çağırıyor.

PlayStation tutkularını anlatan fotoğraflar yükleyerek yarışmaya katılan oyuncular arasından jürinin yapacağı değerlendirme ile seçilecek iki FreeZone’lu takımlarını seçerek Beşiktaşlı yıldız oyuncularla yan yana PES oynayıp 20. yıla özel PlayStation 4 sahibi olma şansını yakalayacak.

Haberin Devamı

Kampanyanın haricinde Vodafone’un Sony ile yaptığı işbirliği kapsamında, PlayStation 4 oyun konsolu, Vodafone Türkiye’nin İstiklal Caddesi, Cevahir, Göktürk, Capacity, Beşiktaş, Bağdat Caddesi ve Capitol mağazalarında avantajlı fiyatlarla satışa sunuldu. Ayrıca, yeni çıkan bazı oyunlar için VodafoneFreeZone’lulara ön satış imkânı da sağlanacak. Bu mağazalardan birinde 20. yıla özel “PlayStation 4 20. Yıl Sürümü” de sergilenecek. 7 Mayıs’a kadar ise PS4 + Bloodborne oyunu PlayStation resmi satış noktalarında VodafoneFreeZone’lulara 1.649 TL yerine 1.499 TL’ye satılacak.