Teknoloji Watch Dogs 2 Duyurusuna Az Kaldı

Watch Dogs 2 Duyurusuna Az Kaldı

03.06.2016 - 17:11 | Son Güncellenme:

Ubisoft’un bir süredir geliştirmekte olduğuna kesin gözüyle bakılan yeni oyunu Watch Dogs 2’nin yakında duyurulacağı kesinleşti…

Watch Dogs 2 Duyurusuna Az Kaldı

İlk halkası ile epey geniş çaplı eleştiriler alan ancak buna rağmen satış rakamları ile beraber geliştiricisinin yüzünü güldürmeyi başaran Watch Dogs, şimdilerde devam oyunu ile gündemde. Seriye dönüşeceğine kesin gözüyle bakılan oyunun ilk halkası, oynanış videolarında ve tanıtım videolarında gözüken kalite ile çıkış yaptığı son sürümdeki kalite arasındaki farktan dolayı eleştirilmişti. Bir nevi oyunun grafiklerini kısan ve öyle yapımı öyle satışa sunan Ubisoft, bu nedenden ötürü belirli bir kitlenin nefretini dahi kazanmış durumda. Şimdilerde aldığı eleştirilere kulak kabarttığına dair umut besleyen oyuncular, Watch Dogs 2 için heyecanlanmaya başladı. Zira bu sefer ilk oyundan çok daha iyi bir oyunun karşımıza çıkması bekleniyor.

Haberin Devamı
Gözler E3 2016 Etkinliğine Dönmüş Vaziyette

Assassin’s Creed, Rayman, Ghost Recons, Tom Clancy’s ve daha nice büyük serilerin geliştirilmesinde rol oynayan Ubisoft, açıklanan bilgilere göre Watch Dogs 2 yapımına E3 2016 etkinliğinde yer verecek. Fuar çerçevesinde her zaman olduğu gibi bir konferansa imza atacak olan firma, bu esnada yeni oyununu duyurmuş olacak.

Satışları ile Rekor Kırması Bekleniyor

Şu anda yapımcıların yapmış olduğu açıklamaya göre yeni Watch Dogs oyunu, rekor bir satış ile yüzleri güldürecek. Zira Ubisoft’un en hızlı satın oyunu olması beklenen ikinci yapımın milyonlarca adet satacağı ve yeni bir rekoru firmaya kazandıracağı ön görülüyor. Tabi bunun gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini görmek için önümüzde daha uzun bir süre bulunuyor.