Teknoloji Whatsapp Android Wear’da

Whatsapp Android Wear’da

05.08.2014 - 14:57 | Son Güncellenme:

Günümüzde klasik mesajlaşma yönteminin neredeyse yerini almayı başaran Whatsapp son dönemin en popüler giyilebilir teknolojilerin biri olan Android Wear’a da geldi.

Whatsapp Android Wear’da

Giyilebilir cihazların yavaş yavaş hayatımıza girmesiyle uygulama geliştiricileri de bu yöndeki çalışmalarına ağırlık vermeye başladı. Google glass ile ödeme sistemleri, ev güvenliği derken şimdi de Android Wear için geliştirilen uygulamaların ve mevcut uygulamaların güncelleme haberleri bir bir karşımıza çıkıyor.

Haberin Devamı

Whatsapp’a gelen güncelleme ile Android Wear kullanıcılarının artık popüler mesajlaşma uygulamasını kullanabilecekleri müjdelenirken artık Android Wear kullanıcıları saatlerinden gelen Whatsapp mesajlarını okuyabilecek ve hatta mesaj yazıp gönderebilecekler.

Muhtemel Engeller Akılları Karıştırıyor...

Konu ile ilgili bir tanıtım videosu yayımlanmamakla birlikte akılları karıştıran tek nokta küçük bir ekrandan Whatsapp mesajlarının okunmasından öte nasıl cevap yazılabileceği. Yani başka bir deyişle Android Wear’ın küçük ekranının bu uygulamamanın kullanılmasında bir engel teşkil edip etmeyeceği konusunda.

Android Wear’a gelen bu yeni özellik henüz Google Play Store’da görünmese de Wahtsapp’ın resmi sitesinden güncelleme ile ilgili bilgi alabilir ve