Teknoloji Windows 10 Kullanıcılarına Apple ‘dan Müjde

Windows 10 Kullanıcılarına Apple ‘dan Müjde

31.08.2015 - 10:19 | Son Güncellenme:

Apple'ın etkinlikleri tüm dünyada büyük ses getirir. Bu güne kadar gerçekleşen birçok Apple etkinliğini sizlere silikonvadisi.tv üzerinden aktarmış ve birçok canlı yayına imza atmıştık. Bir etkinliğin canlı yayınını yapmak birkaç...

Windows 10 Kullanıcılarına Apple ‘dan Müjde

Apple'ın etkinlikleri tüm dünyada büyük ses getirir. Bu güne kadar gerçekleşen birçok Apple etkinliğini sizlere silikonvadisi.tv üzerinden aktarmış ve birçok canlı yayına imza atmıştık. Bir etkinliğin canlı yayınını yapmak birkaç teknik detay dışında oldukça kolay olmakla birlikte konu Apple olduğunda canlı yayın çoğu zaman zor bir o kadar da heyecanlı olur. Apple etkinliklerini izleyebilmeniz için ise mutlaka ve mutlaka bir Apple cihaza sahip olmanız şartı koşulmuştur. Apple etkinlik geleneklerine sadık kalırken bu sene bir ilke imza atarak Windows 10 kullanıcılarının da Apple etkinliğini canlı izleyebileceğini açıkladı. Başka bir deyişle Windows 10 kullanıcılarına 9 Eylül 'de tanıtılacak iPhone 6s ve iPhone 6s Plus 'ı canlı canlı izleme imkanı müjdelendi. Teknoloji dünyası 9 Eylül 'de gerçekleşecek Apple etkinliğinde her ne kadar 2 akıllı telefon üzerine odaklansa da Apple 'ın 3. bir model tanıtma ihtimali de hala mevcut. iPhone 6s ve iPhone 6s Plus 'ın yanında tanıtılması beklenen iPhone 6c konusunda ise henüz elle tutulur bir bilgi bulunmuyor.

Haberin Devamı

Teknolojiseverlerin 9 Eylül tarihini iple çektiği şu günlerde sıklıkla ziyaret edilen Apple'ın resmi sitesinde göze çarpan bir detay oldu ve yukarıda da belirttiğimiz gibi Apple, daha önce sadece kendi cihazlarından takip edilebilen etkinliğini canlı olarak Windows 10'daki Edge tarayıcı üzerinden de takip imkanı sağlayacağını belirtti. Bundan tam 9 gün sonra hayatımıza girecek yeni Apple ürünlerinin tanıtımını canlı olarak izlemeniz için sahip olmanız gereken cihazlar ise şu şekilde listeleniyor: iOS 7 ve üstü iPhone, iPad ya da iPod Touch OS X v10.8.5 yüklü Mac Windows 10 Apple TV Apple 'ın aldığı bu karara Windows 10 hakkında çıkan 75 milyon Windows 10 kullanıcı oldu haberleri etkili oldu mu bilinmez ancak bu sene gerçekleşecek Apple etkinliğini çok daha fazla kişinin canlı olarak izleyeceği aşikar. Peki siz Apple 'ın aldığı Windows 10 kararı hakkında ne düşünüyorsunuz?