Oyun Dunyasi World Of Warplanes İçin PvE Modu İle Yeni Güncellemeler Geldi

World Of Warplanes İçin PvE Modu İle Yeni Güncellemeler Geldi

21.08.2014 - 23:25 | Son Güncellenme:

Wargaming firması çok oyunculu online uçak savaşı oyunu World of Warplanes için versiyon 1.5 güncellemesini devreye sokmuş bulunuyor.

World Of Warplanes İçin PvE Modu İle Yeni Güncellemeler Geldi

Versiyon 1.5 güncellemesi ile World of Warplanes oyununa, acemi oyuncuların bilgisayar kontrolündeki savaş uçaklarına karşı hava kontrol becerilerini geliştirecek yeni PvE oyun modu eklenmiş. Ayrıca güncellemede karmaşık yer hedefler görevleri, yenilenmiş üstünlük sistemi, grafik geliştirmeleri ve yeni bir harita da var.

PvE modunda 3 ila 5 oyuncu ve yanlarına alacakları bilgisayar tarafından kontrol edilen ek pilotlarla yapılacak takımlar, düşman uçaklara karşı yepyeni 15’e 15 şeklinde kapışma fırsatı yakalayacak. PvE modu özgün savaş görevleri ve başarımlar da getiriyor. Her görev tamamlandığında cephane otomatik olarak yeniden yüklenecek ve her savaşın zorluk derecesi artabilecek.

1.5 güncellemesi, sanal pilotlara havadan karaya saldırıları daha çekici kılacak karmaşık yer hedefleri sunuyor. Ayrıca üstünlük sistemine getireceği revizyonla, takımlarda hava ve yer saldırı uçaklarının rolünü de dengelemek amaçlanmış. Ayrıca yeni haritalara gelirsek, World of Warplanes güncellemesinde 3-10 seviye oyuncular için yeni savaş arenası Kanyon ve, 1-5 seviye için yenilenmiş Ulusal Park haritaları geliyor.