Teknoloji Xiaomi Mi 11 Pro kamera tasarımı belli oldu: Kılıflar sızdırıldı!

Xiaomi Mi 11 Pro kamera tasarımı belli oldu: Kılıflar sızdırıldı!

01.03.2021 - 10:09 | Son Güncellenme:

Xiaomi Mi 11 Pro'nun kamera modülü ortaya çıktı. Telefonun sızdırılan kılıfı sayesinde kamera kurulumu da gözler önüne seriliyor. Xiaomi Mi 11 serisi ile çok benzerlik gösteren tasarım dikkat çekmeyi başarıyor.

Xiaomi Mi 11 Pro kamera tasarımı belli oldu: Kılıflar sızdırıldı

Daha önce arka tarafta kameranın yanında ikincil ekran ile dikkat çeken Xiami 11 Ultra bir video görülmüştü. Bu gelişmenin ardından serinin 'pro' takısına sahip modeli kendisini gösteriyor. 

Haberin Devamı

Xiaomi Mi 11 Pro tasarımı farklı renklerdeki kılıfların sızdırılmasıyla ortaya çıktı

Hatırlatmak gerekirse, Mi 11 serisi dünyadaki ilk Snapdragon 888 işlemcisini benimseyen telefon olarak kayıtlara geçmişti. İlerleyen dönemde ise telefonun farklı üyeleri kendisini gösteriyor. 

Çin merkezli Mydrives adlı internet sitesi üzerinden çevrim içi sızdırılan telefonun kılıfları özellikle kamera tasarımının anlaşılması adına önem arz ediyor. 

Xiaomi Mi 11 Pro kamera tasarımı belli oldu: Kılıflar sızdırıldı

Telefonun arka tarafında yer alan kamera modülü sol üst köşeye yerleştirilmiş dikdörtgen formunda üçlü bir kamerası bulunuyor. Periskop ve telefoto lenslerine sahip olması beklenen telefonun Samsung'un ISOCELL GN2'ye yer vermesi bekleniyor. Aynı zamanda bu lens 50 Megapiksel olacak. 

Haberin Devamı

Samsung ve Huawei gibi yüksek yakınlaştırma yeteneği sunacağı söylenen telefonun yaklaşık olarak 120x yakınlaştırma yapabileceği belirtiliyor. 

Telefonun bunlara ek olarak 3200 x 1440 piksel ekran çözünürlüğü ve 120Hz ekran yenileme hızına sunacağı söyleniyor.