Teknoloji Xiaomi yeni HyperCharge hızlı şarj teknolojisini tanıtacak

Xiaomi yeni HyperCharge hızlı şarj teknolojisini tanıtacak

30.05.2021 - 17:09 | Son Güncellenme:

Çin merkezli teknoloji şirketi Xiaomi, ürün gamının çeşitliliği ile biliniyor. Şirket rekor kıran HyperCharge hızlı şarj teknolojisini duyurmaya hazırlanıyor.

Xiaomi yeni HyperCharge hızlı şarj teknolojisini tanıtacak

Akıllı telefonlarda yaşanan en büyük sorun elbette 'şarjının hızlı bitmesi ve kısa sürede dolmaması'. Farklı markaların farklı hızlı şarj çözümleri bulunuyor olsa da çoğunlukla yetersiz kalıyor. İşte bu konuda Xiaomi, rekor kıran yeni süper hızlı şarj teknolojisini tanıtmaya hazırlanıyor. 

Haberin Devamı

XIAOMI HYPERCHARGE İLE GÖNÜLLERİ FETHETMEK İSTİYOR

Şirket daha önce de oldukça hızlı şarj teknolojilerini tanıtmış, bu konuda bilinen bir isim haline gelmişti. Xiaomi çıtayı yükseltmek istiyor ve Twitter üzerinden yaptığı yeni bir paylaşıma göre, yarın(31 Mayıs) tanıtacağı söylenen şarj teknolojisi oldukça iddialı. Xiaomi'nin söylediğine göre bu hızlı şarj çözümü rekor kıracak. 

Xiaomi yeni HyperCharge hızlı şarj teknolojisini tanıtacak

Duyurulacak HyperCharge teknolojisinin kablolu şarjı mı kablosuz şarjı mı destekliyor henüz bilinmiyor. Bu yılın başlarında ise Xiaomi'nin 200W hızlı şarjı destekleyen bir telefonu tanıtacağını açıklanmıştı. Bu desteğin ise kablolu+ kablosuz+ ters kablosuz şarjları kapsayacağı özellikle belirtilmiş ve heyecanlandırmıştı.