Teknoloji Yeni AirPods 2018'in ikinci yarısında gelebilir

Yeni AirPods 2018'in ikinci yarısında gelebilir

19.12.2017 - 16:59 | Son Güncellenme:

KGI analisti Ming-Chi Kuo, Apple’ın 2018 yılının ikinci yarısında AirPods’un yeni bir sürümünü piyasaya süreceğini gösteren bir rapor yayınladı.

Yeni AirPods 2018in ikinci yarısında gelebilir

milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Kuo, yeni nesil AirPods’larda tam olarak ne değişeceği hakkında ayrıntıya girmedi ancak 2018’de AirPower’da da değişiklikler olacağını açıkladı. Eğer açıklanan raporlar doğruysa Apple’ın mikrofon setiylede alakalı değişiklikler yapması bekleniyor.

KGI’nin açıklamalarına göre AirPods ve AirPower’ın yeni sürümleri aynı anda çıkmayacak. AirPower cihazının 2018’in ilkbaharında gelmesi beklenirken AirPods ve AirPods şarj kutusunun yeni sürümlerinin daha geç gelmesi bekleniyor.

KGI ayrıca bazı ülkelerde yaşanan tedarik sorununada değindi. Apple Online mağazada yıl sonuna kadar stokları tükenen AirPods’ların en erken Ocakta yenileneceğini açıkladı.

Apple’ın önümüzdeki sene AirPods satışlarını ikiye katlayacağını ve 26 milyondan fazla satış yapacağını tekrar belirten Ming-Chi Kuo, yeni sürüm AirPods’ların tatil mevsimiyle karşılaştırıldığında diğer mevsimlerde satışta düşüş olmasını yenebileceğini düşünüyor.