Oyun Dunyasi Yeni Assassin’s Creed Oyunu Mısır’da Geçecek

Yeni Assassin’s Creed Oyunu Mısır’da Geçecek

10.01.2016 - 13:53 | Son Güncellenme:

Her yıl yeni bir Assassin’s Creed oyununa merhaba diyoruz. Bu seferki iddialara göre yeni Assassin’s Creed oyunu Mısır’da geçecek ancak bu yıl piyasaya çıkmayacak. 6 yıl boyunca sevgili Ubisoft, bizlere türlü türlü AC oyunları oynattı. Bazılarının teknik sorunları bizi çileden çıkartsa da genel olarak her birinin hikayesi özel ve güzeldi. Kotaku’nun kaynaklarına göre yeni AC (Assassin’s Creed) […]

Yeni Assassin’s Creed Oyunu Mısır’da Geçecek

Her yıl yeni bir Assassin’s Creed oyununa merhaba diyoruz. Bu seferki iddialara göre yeni Assassin’s Creed oyunu Mısır’da geçecek ancak bu yıl piyasaya çıkmayacak.

Haberin Devamı

6 yıl boyunca sevgili Ubisoft, bizlere türlü türlü AC oyunları oynattı. Bazılarının teknik sorunları bizi çileden çıkartsa da genel olarak her birinin hikayesi özel ve güzeldi.

Kotaku’nun kaynaklarına göre yeni AC (Assassin’s Creed) oyunumuz 2017 yılında piyasaya çıkacak. Empire kod adı verilen bu yeni AC oyunu, Unity gibi bir başarısızlıktan dolayı adımların dikkatli atılması gerektiğine inanılıyor. Durum böyle olunca Ubisoft, 2014’teki şoku tekrarlamak istemiyor. Ayrıca haberin kaynağına göre bu, 2 yılda bir yeni oyun politikasının Ubisoft için yeni bir trend oluşturabileceğini de belirtiliyor. Son olarak AC IV: BLack Flag’i geliştiren ekibin yeni AC oyununu geliştireceği ve detayların da E3 2017’de ortaya çıkacağı söyleniyor.

Haberin Devamı

Daha bitmedi, kaynakların diğer iddialarından biri de sadece yeni bir AC değil, ayrıca Watch Dogs 2 oyununun da piyasaya sürülebileceği durumu. Hatta Watch Dogs 2 projesinin bu yıl ortaya çıkabileceği iddia ediliyor.

Bu iddialara karşı boş durmayan Ubisoft, şu açıklamaları yaptı: “Öne sürülen iddialar ve ortaya çıkan spekülasyonlar hakkında yorum yapmak istemiyoruz. Geçmişte, günümüzde oyuncuların bizim oyunlarımız hakkında heyecanlanmasından ve gelecekte de heyecanlanacak olmasından dolayı mutluyuz, mutlu olacağız. Assassin’s Creed filminden yayınlanan yeni fotoğrafların ise serinin hayranlarını mutlu kılmasını umuyoruz.”