TeknolojiYeni Batman Filmini Bakın Kim Yönetecek

Yeni Batman Filmini Bakın Kim Yönetecek

14.04.2016 - 16:15 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz ay vizyona giren Batman v Superman ile beyaz perdede farklı bir çizgi çizen DC Comics, yeni Batman filmini Ben Affleck’e emanet edecek…

Yeni Batman Filmini Bakın Kim Yönetecek

Çizgi romanları ile Dünya’da milyonlarca hayran edinmeyi başaran DC Comics, bildiğiniz üzere beyaz perdede daha farklı bir algı yaratmak istiyor. Bu istek üzerine Batman v Superman filmi ile karşımıza çıkan firma, karanlık atmosferdeki filmi ile epey beğeni toplamıştı. Özellikle Batman karakterini Ben Affleck’e emanet etmesi ile bir aralar eleştiri alan şirket, filmin vizyona girmesinden sonra ise bu eleştiri oklarının hedefi olmamıştı. Zira daha önce güzel işlere imza atan Affleck’in oyunculuğu beğenilmiş durumda. Hali hazırda yeni Batman filmini de deneyimli oyuncuya emanet etmek isteyen DC Comics, nihayet anlaşmaya vardı.

Haberin Devamı

Paylaşılan bilgilere göre 2018 ya da 2019 yılında vizyona girecek olan yeni Batman filmini Ben Affleck yönetecek. Aynı zamanda filmin baş rolünde de yer alacak olan deneyimli oyuncu, bir anda iki farklı görevi yerine getirmiş olacak. Gone Girl ve Argo gibi filmler ile kendisini kanıtlamış olan Affleck’in açıkçası iyi iş çıkaracağı ön görülüyor. Tabi yeni filmi izlemeden net bir kanıya varmak da yanlış olacaktır. Yeni gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin.

Sony’den İlginç Film