Oyun Dunyasi Yeni Batman Oyununun Satışları Durduruldu!

Yeni Batman Oyununun Satışları Durduruldu!

25.06.2015 - 13:44 | Son Güncellenme:

Batman: Arkham Knight’ın PC’deki optimizasyon sorunları ve ani fps düşüşleri, oyuncuları çileden çıkarttı. Durum böyle olunca oyunun PC satışı durduruldu. Oyunun, PlayStation 4 ve Xbox One platformlarındaki versiyonunda birbirinden eğlenceli anların tadını çıkartırken, PC tarafında ciddi sorunlar yaşıyoruz. Bu sorunlar, oyunun hikayesini etkilemese bile, söz konusu teknik detaylar olunca işin rengi değişiyor.

Yeni Batman Oyununun Satışları Durduruldu

Batman: Arkham Knight’ın PC’deki optimizasyon sorunları ve ani fps düşüşleri, oyuncuları çileden çıkarttı. Durum böyle olunca oyunun PC satışı durduruldu.

Oyunun, PlayStation 4 ve Xbox One platformlarındaki versiyonunda birbirinden eğlenceli anların tadını çıkartırken, PC tarafında ciddi sorunlar yaşıyoruz. Bu sorunlar, oyunun hikayesini etkilemese bile, söz konusu teknik detaylar olunca işin rengi değişiyor.

Arkham Knight’ın PC satışlarıyla alakalı Warner Bros. yetkililerinden biri teknik sorunların farkında olduklarını ve konu üzerine odaklandıklarını açıkladı. Ayrıca daha iyi bir performans için şimdilik oyunun PC platformlarındaki satışını durdurduklarını da ekledi. Gelecekte daha iyi bir Arkham Knight için çalışmaya devam ediliyor.