Teknoloji Yeni iPhone’lar Nasıl Olacak?

Yeni iPhone’lar Nasıl Olacak?

30.03.2016 - 14:31 | Son Güncellenme:

Apple’a en yakın kayak olarak bilinen KGI Securities analisti Ming-Chi Kuo yeni iPhone’lar ile ilgili oldukça ilginç açıklamalarda bulundu!

Yeni iPhone’lar Nasıl Olacak

Apple yeni nesil iPhone 7‘yi Eylül ayında tanıtacak. Bazı söylentiler Apple‘ın Haziran ayında yapacağı Geliştiricler Konferansı 2016‘da yeni iPhone‘ları görücüye çıkartacağı yönünde de olsa Apple‘ın takvimini bozacağını kesinlikle düşünmüyoruz.

Haberin Devamı

Apple‘a en yakın kaynak olarak gösterile KGI Securities analisti Ming-Chi Kuo yeni nesil iPhone 7 ve iPhone 7 Plus‘a ilişkin bazı açıklamalarda bulundu. Bu açıklamaların kesin bilgi olduğunu söylemek oldukça zor olsa da zaman içinde Kuo‘nun birçok iPhone bilgisi sızdırdığını da unutmamak gerek.

iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Nasıl Olacak?

KGI Securities analisti Ming-Chi Kuo‘ya göre yeni nesil iPhone‘larda ekran büyüyecek ve iPhone 7 iPhone 6S ile aynı kasa oranında 4,8 inç yeni nesil AMOLED ekran ile gelecek. iPhone 7 Plus ise yine 5,8 inç AMOLED ekrana sahip olacak.

Kuo, Apple‘ın Edge ekran konusunda da oldukça hevesli olduğunu belirterek bu noktada açık kapı bırakmayı da ihmal etmiyor. Yani iPhone 7 belki de 3 farklı versiyon ile gelecek! iPhone 7, iPhone 7 Plus ve iPhone 7 Edge…

Haberin Devamı

Siz değerli okuyucularımızın iPhone 7‘den beklentileri nedir?

İlginizi Çekebilir: iPhone 7’nin Görünümü Böyle Mi Olacak?
Yazarlar